Skocz do zawartości

Reklama dla strony z wulgaryzmami.

wahuu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od dłuższego okresu szukam systemu reklam, najlepiej kontekstowych typu AdSense, który pozwoli na umieszczenie reklam na stronie z wulgaryzmami.

Nie pozwala na takie strony AdSense, onet, wp, AdSearch, Adbid...

Bardzo proszę o jakieś sugestie co mogę używać na takiej stronie, nie chce żadnych płatnych dostępów ani płatnych SMS bo nie uznaje tak ograniczonego modelu sieci. Za stronę powinien płacić reklamodawca a nie zwykli userzy wiec dlatego szukam reklamy.

Strona ma obecnie 2.000-3.000uq dziennie i ponad 10.000 wyświetleń.

Pozdrawiam,

Wahuu.

Za stronę powinien płacić reklamodawca a nie zwykli userzy wiec dlatego szukam reklamy.

Zwykli userzy płacą w szczególnych wypadkach, jeśli masz content warty wysłania sms'ów, wykupienia dostępu to uważam że taki model jest jak najbardziej na miejscu.

Mogę polecić AdTaily ale nie szalałbym ze stawkami, bo jak wiadomo mogą one odstraszyć niż przyciągnąć potencjalnych reklamodawców. Najlepiej będzie jeśli porównasz dostępne oferty w AdTaily i ustawisz konkurencyjną stawkę. Przy tylu uu atrakcyjną cena będzie od 2 zł w górę z dzień. Maksymalnie w AdTaily można sprzedawać 6 reklam jednocześnie z tego co pamiętam. Czyli 30x6x2=360 zł przy najmniejszej stawce, a jeśli będą chętni proponuję stopniowo ją zwiększać dochodząc do tej granicy kiedy reklamodawcy są jeszcze w stanie zapłacić a ty będziesz zadowolony

Możesz też wypróbować reklamę z mojego podpisu.

Ew jeśli masz baze userów i odpowiedni regulamin możesz oferować mailing, cena zależy od ilości maili i grupy docelowej.

AdTaily mam już zainstalowane od jakiegoś czasu, niestety nie cieszy się dużym zainteresowaniem.

Stawka jaką ustawiłem to 99gr. I w tym momencie wykupione mam 2 reklamy.

Jedna na 2 miechy, druga na miesiąc.

Z tym mailingiem to dobry pomysł, liczba użytkowników wciąż się powiększa.

@ edit

Co do reklam erotycznych to użytkownikom to nie bardzo pasuje. ;S

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności