Skocz do zawartości

Update linków - co jaki czas?

larifari1

Rekomendowane odpowiedzi

Przeszukuje dzisiaj forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Jeśli szukałem zbyt krótko - przepraszam. ;-)

Sprawa jest prosta: chciałbym mieć naturalny przyrost linków. Zależy mi głównie na Google.

Co jaki czas orientacyjnie Google robi update linków dla "zdrowych" serwisów? Czy jeżeli MSN wskaże, że dany serwis już mnie linkuje, a Google tego jeszcze nie zrobi będę mógł dodawać kolejne linki, tak aby nie było uszczerbku w Google?

Domena jest dość świeża, boję się filtrów i innych straszydeł. ;-)

Nie zastanawiaj się nad algorytmem Google, a po prostu rób to naturalnie. Tempo które sobie narzucisz disiaj pamiętaj - musisz utrzymac również za parę miesięcy.

Google update dla komendy link:fraza robi bardzo rzadko, i niekompletnie. Natomiast linki "łyka" bez przerwy.

Przypomnę choć już to pewnie było: Przypuszczenie, garniczące z pewnością, że link został zliczony daje znalezienie się strony z linkiem w google cache :-).

Jeżeli natomiast mimo tego "coś nie gra" - poszukaj postów n/t filtrów.

update komendy"link:$url" jest dosyć rzadko, ale może i to dobrze bo można przez ten czas cos zdziałąć ja juz czekam 4 miechy na update PR i linków.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

update komendy"link:$url" jest dosyć rzadko, ale może i to dobrze bo można przez ten czas cos zdziałąć ja juz czekam 4 miechy na update PR i linków.

88210[/snapback]

Update linków odbył się całkiem, całkiem niedawno.

pozdrawiam.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Warto przyjrzeć się FAQ na wstępie.

Google pokazuje tylko próbkę linków

pozdrawiam.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności