Skocz do zawartości

[Wykonam] SEO Usługi

_kUtek_

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonowaniem stron internetowych interesuję się od kilku lat. Przez ten czas zdobyłem rozmaite, bezcenne doświadczenie zarówno dzięki wszelkiego rodzaju zleceniom jak i prywatnym testom.

Dzięki temu mogę dzisiaj zaprezentować moją ofertę na wszelkiego rodzaju usługi związane z SEO i pozycjonowaniem.

W skład mojej oferty wchodzą następujące usługi:

1. Tworzenie SEO zaplecza

Jeżeli pragniesz aby Twoja strona internetowa znalazła się w pierwszej dziesiątce wyników wyszukiwania dla danych fraz musisz stworzyć swoje własne zaplecze SEO.

Zapleczem nazywamy każdą naszą stronę na której możemy umieścić dowolną liczbę linków pozycjonujących do naszych serwisów. Jeżeli jednak nie posiadasz żadnych innych stron poza pozycjonowaną, bądź posiadasz ich zbyt mało, aby osiągnąć docelowe pozycje - skontaktuj się ze mną.

Jestem bardzo elastyczny, jeżeli chodzi o tego typu sprawy, mogę postawić strony na gotowych systemach CMS (Wordpress, Drupal, Joomla, PikoCMS, QuickCMS i inne) bądź statyczne strony HTML oparte o gotowe, darmowe szablony. Standardowo tworzę zaplecza, które mają po 15 podstron (licząc wraz ze stroną główną), cena jednej takiej strony to 50zł zarówno dla stron opartych o CMS jak i o gotowy szablon.

Nie ma absolutnie żadnego problemu, abym stworzył dowolną ilość tego typu stron z różną ilością podstron. W pełni dostosuję się do woli Klienta, w przypadku większych zleceń jestem gotów do negocjacji ceny.

2. SEO Copywriting

Pod pojęciem SEO Copywriting kryje się sztuka pisania artykułów zoptymalizowanych pod kątem SEO. Jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało, to trudno jest inaczej tę usługę zdefiniować.

Wykonuję następujące usługi związane z SEO Copywritingiem:

- pisanie tekstów przeznaczonych do stron typu presell pages (minimum 1000 znaków ze spacjami): 2zł za tekst bez fraz, 2,50zł za artykuł z jedną frazą, 3zł za artykuł z dwoma frazami, 3,50 za artykuł z trzema frazami;

- pisanie tekstów przeznaczonych na zaplecze (minimum 1000 znaków ze spacjami): 2,50zł za tekst bez fraz, 3zł za artykuł z jedną frazą, 3,50 za artykuł z dwoma frazami, 4zł za artykuł z trzema frazami;

Niestety nie jestem w stanie podjąć się pisania na wszystkie tematy. Chcę, aby moje artykuły były wartościowe nie tylko dla robotów wyszukiwarek internetowych, ale przede wszystkim - internautów. Oto lista tematów, którymi się interesuję bądź pisałem wcześniej artykuły na ten temat:

- Internet

- Gadżety oraz wszelkiego rodzaju nowoczesne technologie, w tym telefony komórkowe i technologia GSM

- Programy i sprzęt komputerowy

- Marketing, marketing internetowy

- Uzależnienia (nikotynizm, alkoholizm, narkomania, uzależnienia od kofeiny czy Internetu)

- Kino (filmy, seriale, aktorzy, reżyserzy)

- Muzyka

- Turystyka

3. SEO audyt

Moją ofertę dotyczącą SEO audytu przedstawiłem już wcześniej

W razie jakichkolwiek pytań dotyczących oferty proszę o kontakt, odpisuję na każdy e-mail jak najszybciej mogę. Jak już wcześniej wspomniałem jestem osobą elastyczną i chętnie porozmawiam na temat warunków współpracy.

Kontakt:

kucinski.m@gmail.com

PM

Niestety nie mam możliwości wstawienia faktury VAT.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności