Skocz do zawartości

Pytanie o pozycję strony

wojtekz

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są również filtry, które spychają dane frazy do drugiej dziesiątki wyników wyszukiwania w wyszukiwarce Google, czy takich nie ma?

-30 sam osobiscie dawno zarobilem, ale widze ze dosyc powszechne sa teraz wywalenia w kosmos okreslonych fraz (lub wszystkich bo i znika rowniez dlugi ogon)

od kilku miesiecy natomiast mam 2 frazy (dla 2 roznych stron) ktore sie 'przyblokowaly' na top20 i tylko wachaja sie +-1-2 oczka ale na pozycje 11-15 nie chca wejsc mimo wielu stalych i naprawde silnych linkow

edit

no i tak jeszcze patrzac po jednym z tematow to it_menagment tez spotkala podobna sytuacja...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@mmarek

Te "2 rodzaje filtrów" maja swoje nazwy nawet wiesz? Filtr i ban?;) Ale to są różne rzeczy... Nie mylcie filtr =spadek pozycji najczęściej za 100(nie zawsze) ban wylecenie z google, sandbox tez wytłumaczę;D filtr z którego trudniej wyjść:D

To Ty nie myl. Ban jest wtedy, jak wyindeksuje całą domenę. Co innego jest filtr na frazę, na którą nie ma strony w wynikach podczas, gdy na inne frazy jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności