Skocz do zawartości

PR ciągle 0

Alladyn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam serwis, który od 3 lat ma PR=0. Na początku PR ładnie skalał, a później, pewnego przy pewnym update jak poleciał na 0, tak jest do tej pory. Serwis jest pozycjonowany, na trudne frazy zajmuje czołowe miejsca w Googlach. Kiedyś, na początku kariery, sprzedawałem w nim linki i, też na początku kariery, trochę go linkowałem SWL ( link z SWL są do tej pory ). Co można z tym zrobić, żeby coś się poprawiło?

Wiek domeny nie ma nic do rzeczy, jaka ilość site i przede wszystkim bl? Bo z tego co tu piszesz, niby wypozycjonowany na czołowe frazy, ale pozycjonowanie swlem to można o kant d...

Spróbuj dać kilka wartościowych linków stałych z wyższych PRów.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Zobacz ile masz wychodzących linków .

Często jest tak, że dana strona nie ma np linków wogóle lub ma ich małą ilość, a później np 1 dnia dodajesz ich kilkanaście...

Sam miałem taki przypadek ;).

Miałem page rank 1 z 3 miechy już, sprzedałem parenaście linków :P, przesadziłem i spadło do 0 :)

baner-seostationv2.png

To może powiedz co chcesz aby się poprawiło.

Jak masz dobre czołowe pozycje na ważne słowa kluczowe to czego oczekujesz?

Jak potrzebujesz PR do handlu linkami to nie zawracaj d.. tylko dowal z SWL.

Pozdrawiam,

M.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności