Skocz do zawartości

Prośba o ocenę umieszczenia jednostki.

adiS87

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam, chodzi o stronę: https://freemobile.com.pl/downloads.php?cat_id=31 (i inne z downloadu).

2 duże boxy pojawiają się pod losowym plikiem na liście. Specjalnie oba są tekstowe aby nie było że chce je upodobnić do plików, jednak prosił bym dodatkowo o Waszą opinię.

Nie ma też na podstronie nagłówków ani strzałek.

Wcześniej bardzo długo miałem te jednostki ustawione statycznie na samej górze podstrony jednak CTR ciężko nazwać zadowalającym.

Ma ktoś jakieś doświadczenia z podobnym zabiegiem wprowadzania odrobiny "elementu losowego" umieszczenia reklam na stronie? To się sprawdza? Nie dostawaliście emaili od google że zostały wam 3 dni do wprowadzenia zmiany?

• 1 miesiąc temu...

Odświeżam temat, czy zmienienie boxa zaznaczonego markerem na reklamę graficzną doprowadzi do tego że google może uznać taki układ za "mylący"? :)

Screen:

59045261.png

Nie sądzę ale wartościową odpowiedź uzyskasz tylko w supporcie.

No właśnie już któryś raz próbuję się dowiedzieć pod jaki adres pisać z takim pytaniem, próbowałem pod adsense-pl@google.com ale niewiele to pomogło. Mam pisać pod "raporty naruszenia zasad" czy co? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności