Skocz do zawartości

TEst zmdyfikowanego skryptu.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kilka miesięy temu pracowałem nad modyfikacjami miniacza, ale dałem sobie spokuj na jakiś czas. Teraz dokończyłem częściowo najważniejsze funkcje i proszę o pomoc w testowaniu i opinie. Włączyłem na razie tylko moduł "nagradzani". Opis tego bajerku na podstronie. Ale to jest tylko jeden z programów. Inny jest również dokończony a nad trzecim pracuje.

Na podstronie "Kody sms" są wykazane wszystkie kody w bazie.

https://seokatalog.x25.pl/

Bardzo proszę o opinie.

No to dziwne bo na moim FF najnowsza wersja jest idealnie. Zrestą na poprzednich wersjiach też było ok. Inaczej bym nie wklejał tego wątku. Może na IE trochę się kaszanić ale to drobnostka. Chrome Opera również ok.

Podkreślam ż to wersja wczesna beta. Chodzi mi ogólnie o funkcje.

Dla mnie Za zielony. tych zielonych to jest duzo :) .zczególnie kategorie za mdły zielony {to takie osobiste zdanie}

Ładny favicon

dodaj do podkategorii woj.pomorskie - , bo sie nie odnalazłem :)

edit: FF wyswietla OK, bo w nim pracuje

No to dziwne bo na moim FF najnowsza wersja jest idealnie. Zrestą na poprzednich wersjiach też było ok. Inaczej bym nie wklejał tego wątku. Może na IE trochę się kaszanić ale to drobnostka. Chrome Opera również ok.

Podkreślam ż to wersja wczesna beta. Chodzi mi ogólnie o funkcje.

nie wiem co u ciebie jest najnowsze,bo FF automatycznie wyszukuje aktualizacje i instaluje się jednym kliknięciem,podejrzewam ze wszyscy maja "najnowsza wersje":)

a strona wygląda następującebl.jpg

favicon bez rewelacji, zmien w css

element.style {
color:red;
margin-left:-50px;
margin-top:-5px;
}

na

element.style {
color:red;
margin-left:-50px;
margin-top:35px;
}

i zwiększ PR jak najszybciej jeśli chcesz dostawać pieniądze za wpisy

Dzięki za wszystkie wpisy. Są dokładnie takie jakie chciałbym dostawać zawsze. Liczę na więcej.

Modyfikacje działają dobrze, ale mam pytanko. Czy ktoś dostał na email jakieś darmowe kody ? Bo w PA wyświetliło mi że kody zostały wysłane ale nie wiem dlaczego. Limit do dostanie kodów za wpisy to to 5 punków/wpisów a jeszcze żaden z was nie ma takiej ilości na koncie. Może to moje niedopatrzenie, ale w testach moich, nie było takiego błędu. Jeżeli ktoś dostał takowe kody proszę o info na pw, wraz tym jakie to kody ( sprawdzę tylko czy się zgadzają).

Dodatkowo włączyłem możliwość zarabiania na wpisach. Można umieszczać w specjalnym formularzu reklamę AdSense od Google ( to taka mały dodatek a nie jedna z modyfikacji).

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności