Skocz do zawartości

Artykuły, presell pages, grafika www

mac18

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Może od razu konkrety.

1.) Artykuły - solidne, wyczerpujące, jak i streszczenia. Dowolny temat, jednakże najpewniej czuję się z muzyki, psychologii, biologii, chemii, fizyki, książek, filmów i sportu. Jeśli Ci się nie spodoba artykuł - nie płacisz, proste. Możliwe także edycje artykułów. Cena do ustalenia, jednak proszę o propozycje jakichś realnych stawek.

2.) Grafika na potrzeby stron www oraz ewentualny layout - Tak jak w artykułach, tutaj dowolny temat. Oczywiście zleceniodawca podaje wytyczne odnośnie ogólnego wyglądu strony (chyba, ze pozostawia mi wolną wolę). Gwarancja szybkiego wykonania. Prócz stworzenia grafiki w formacie .gif, .jpg, dostarczam także pliki w formie .psd to ewentualnego odtworzenia w edytorze grafiki co na prawdę znacznie ułatwia poprawe, bądź edycje elementów. Ewentualne poprawki mogę także sam nanieść. Cena do uzgodnienia.

Moimi cechami są: terminowość, konkretność, rzetelność, zdolność do zawierania kompromisów, szybki kontakt, oraz przyjemność współpracy;-) Ach.. no i najważniejsze, moje produkty są tanie.

Kontakt:

Gg: 6068787 (często na 'niewidoku')

e-mail: mac18@op.pl

Gwarancja profesjonalizmu.

Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności