Skocz do zawartości

Kwota na koncie - brak wypłaty

websign

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam dziwną sytuację, powtórzyła się drugi raz. Mam na koncie kwotę x, wypłaca mi kwotę y - pomyślałem może jakiś błąd. Z tego co widzę z pipa tym razem jest to samo, kwoty oczywiście inne, ale różnica między tym co jest na koncie a tym co idzie do wypłaty jest identyczna jak poprzednim razem. Wie ktoś z Was o co może chodzić?

Ewentualnie gdzie wygrzebać kontakt żeby napisać do Google w tej sprawie, bo grzebałem w tym centrum pomocy, ale dojść do normalnego formularza kontaktowego (takiego w którym uzupełnia się treść a nie zaznacza checkboxy i selecty) coś nie dałem rady.

Pozdrawiam,

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

https://www.google.com/adsense/support/bin/...=contact_policy

Chociaż nie wierzę w to, że kwota się nie zgadza. Mógłbyś powiedzieć dokładniej jakie kwoty się różnią?

Różni się np. saldo miesięczne na koniec kwiecień i płatność wydana w maju, to samo saldo na koniec maj i płatność czerwcowa (w toku). W obu przypadkach różnica to 49,19 Euro

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

websign sprawdź sobie, po zalogowaniu na konto Poprzedni miesiąc, według dni lub ostatni miesiąc- maj.

Tam masz poprawne zarobki, i są to prawdopodobnie kwoty, na które masz wypłaty. A w historii płatności w saldach jest jakiś bajzel u niektórych, nawet na forum supprotu AdSense, pracownik pisze że znany jest im problem z saldami i jest aktualnie rozwiązywany, wszystko ma być już okej po wprowadzeniu nowego interfejsu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności