Skocz do zawartości

Traffic Travis v3.2.7.

littka

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w tytule ... Mam programik Traffic Travis - teoretycznie bardzo przydatny przy kampaniach PPC .

Sprawdza konkurencje na konkretne frazy , sprawdza na ile i na jakie frazy reklamuje się konkurencja ( oczywiście z puli Adwordsowych podpowiedzi + naszych doświadczeń ) oraz jakie frazy są najpopularniejsze wśród konkurencji ...

Teoretycznie ... bo mi nie działa .

Wszystkie dane wyrzuca zerowe ... co jest dziwne bo po sprawdzeniu ręcznie wyniki był inne . ( oczywiście nie zerowe :))

Nie wiem czy to problem z ilością zapytań i powinienem użyć proxy ... ??

Mam pytanie czy ktoś z was korzystał z tego programiku ... jak tak czy wszystko działało bezproblemowo .

Ewentualnie co polecacie do takich analiz .

Moze ten program jest stary. Obecnie jest zmiana interfesju w narzedziach AW - od jakiegos miesiaca - raz mozna trafic na nowy raz na stary. Programik jak wyciaga wyniki z narzedzi AW to pewnie sobie nei radzi z tym nowym interfejsem i stad te 0.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Program nie pobiera danych z AW tylko prosto z google (wyszukiwarki) ... sprawdza dla każdego keyworda czy są jakieś reklamy ile i kto je umiescił ...

Tworzy tabele popularności słów , którzy reklamodawcy jaki słów urzywają etc ...

z AW ręcznie pobierasz listę keywordów i importujesz to TT .

BTW : co polecacie do analiz potrzebnych przy kampaniach PPC ( oprócz G analytic i G AW)

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności