Skocz do zawartości

Pozycjonowanie + kilka dodatkowych pytań

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, nie będzie to zbyt mądre (powielenie x razy tego samego artykułu). Ale potrzeba matką wynalazków :) Zainteresuj się narzędziami synonimizującymi tekst (np. https://mix.fabrykaspamu.pl/).

Pensjonat Villa Wenel {został tak zaprojektowany|jest tak zaprojektowany|zaprojektowany jest w ten sposób|jest tak zbudowany}, {aby|żeby} wszyscy {goście|turyści} {czuli się|mogli poczuć się} {dobrze i swobodnie|swobodnie i dobrze}.

Wklej sobie to do miksera i poczujesz "z czym to się je" :)

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozumiem Ciebie ale wyjaśnij mi, że jak będę reklamował obiekt na innych stronach to mam położyć nacisk na zwroty "pensjonat w ustce" "noclegi w ustce" "villa w ustce" i je pogrubić, a wtedy będzie skuteczniejsze pozycjonowanie tak ? bo będą się zwroty powtarzać reklama ---> strona internetowa (takie same tagi na stronie i pogrubione w dodatku)

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Tak, dobrze myślisz. Używaj tych słów kluczowych również jako linków, np.

Pensjonat w Ustce Villa Wenel zaprojektowany jest w ten sposób...

pamiętając, żeby z jednego artykułu nie linkować 2 razy do tej samej podstrony. Czyli np. przy 3 linkach w artykule dajesz jeden do strony głównej, jeden do podstrony i jeden do innego swojego artykułu, żeby go wzmocnić.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Tak, dobrze myślisz. Używaj tych słów kluczowych również jako linków, np.
Pensjonat w Ustce Villa Wenel zaprojektowany jest w ten sposób...

pamiętając, żeby z jednego artykułu nie linkować 2 razy do tej samej podstrony. Czyli np. przy 3 linkach w artykule dajesz jeden do strony głównej, jeden do podstrony i jeden do innego swojego artykułu, żeby go wzmocnić.

Teraz mi ładnie to opisałeś i już kumam co i jak! Poczytałem o tych preclach, raczej nie jest to na moje siły bo nie mam dostępu do kodu źródłowego strony i informatyk się tym zajmuje. Więc jakie jeszcze mi zostają sposoby żeby lepiej wypozycjonować i rozreklamować stronę ? Proszę mi udzielić kilku wskazówek jeśli możecie. Jak waszym zdaniem miałbym rozwiązać kwestie wymiany linków ? Poprosić informatyka o stworzenie podstrony o nazwie "Linki" i tam wklejać banery, adresy www osób/firm, które tak samo zrobiły i umieściły mój baner/adres www na swojej stronie ?

Poczytałem o tych preclach, raczej nie jest to na moje siły bo nie mam dostępu do kodu źródłowego strony i informatyk się tym zajmuje.

Do pisania na preclach nie potrzebny Ci żaden kod źródłowy.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Poczytałem o tych preclach, raczej nie jest to na moje siły bo nie mam dostępu do kodu źródłowego strony i informatyk się tym zajmuje.

Do pisania na preclach nie potrzebny Ci żaden kod źródłowy.

Racja mój błąd ale czytałem jakiś artykuł i ktoś już tam na bardzo wysokim poziomie mieszał dlatego złapałem się za głowę. A możesz mi na te powyższe pytania też odpowiedzieć ?

A możesz mi na te powyższe pytania też odpowiedzieć ?
Więc jakie jeszcze mi zostają sposoby żeby lepiej wypozycjonować i rozreklamować stronę ?

Zajmij się tym katalogowaniem + precle. Jak masz możliwość i fundusze, to dodawaj linki na tych tematycznym portalach.

Jak waszym zdaniem miałbym rozwiązać kwestie wymiany linków ? Poprosić informatyka o stworzenie podstrony o nazwie "Linki" i tam wklejać banery, adresy www osób/firm, które tak samo zrobiły i umieściły mój baner/adres www na swojej stronie ?

Ja bym to widział raczej, żebyś wykupił linki na innych tematycznych stronach, zamiast wymiany (bo na nią też nie każdy pójdzie). Przynajmniej nie będziesz zaśmiecał sobie strony linkami. B)

Czyli masz na myśli, żeby zlecić komuś zrobienie banera a później uderzyć do właścicieli jakiś dużych portali turystycznych i żeby na głównej stronie umieścili ten baner za opłatą tak ?

Czyli masz na myśli, żeby zlecić komuś zrobienie banera a później uderzyć do właścicieli jakiś dużych portali turystycznych i żeby na głównej stronie umieścili ten baner za opłatą tak ?

Dokładnie. Tylko, że takie coś może Cię sporo kosztować. ;)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Jeśli Cie stać na to, to tak - na portalach, na forach turystycznych.

A znasz jakieś równie skuteczne sposoby lecz tańszym kosztem ?

Mniejsze fora ;)

Katalogi + precle.

Na razie możesz spróbować katalogowania i preclowania. Ewentualnie marketing szeptany, ale przy tym to trzeba mieć dobrą opinię na forach tematycznych, sporo czasu i ciekawe tematy.

Możesz także zbudować zaplecze - wtedy masz pełną swobodę w kontrolowaniu linków, aczkolwiek także tanie to nie jest.

PS: Nie wiem czy w Twoim przypadku najlepszym wyborem byłoby zatrudnienie firmy zajmującej się pozycjonowaniem.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Na razie możesz spróbować katalogowania i preclowania. Ewentualnie marketing szeptany, ale przy tym to trzeba mieć dobrą opinię na forach tematycznych, sporo czasu i ciekawe tematy.

Możesz także zbudować zaplecze - wtedy masz pełną swobodę w kontrolowaniu linków, aczkolwiek także tanie to nie jest.

PS: Nie wiem czy w Twoim przypadku najlepszym wyborem byłoby zatrudnienie firmy zajmującej się pozycjonowaniem.

A orientujesz się jaki to byłby koszt aby znajdować się w top10 w tych kategoriach: ustka noclegi, wczasy w ustce, villa ustka, ustka pensjonaty, ustka pokoje oraz Ustka

Tak też właśnie zrobiłem, osoby chętne podjęcia się tego zadania i możliwości zarobienia pieniędzy zapraszam pod poniższy adres:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=98153

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności