Skocz do zawartości

Najpewniejsye precle

kamjot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No w sumie precle NetBusters Group też są w moim skromnym spisie, ale wielkiej mocy póki co one nie mają. :tancze:

Czasem warto nawet szukać kontaktów z portalami tematycznymi w celu umieszczenia artykułu sponsorowanego. ;)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Warte są, to na pewno :) . Szkoda, że czasami moderator nie jest aktywny przez kilka dni, a po tym czasie dodaje 3 strony artykułów. Sam miałem publikację, która nie zaindeksowała się bez mojej pomocy przez blisko 1.5 miesiąca, ponieważ akceptacja wpisów po dłuższej przerwie zbiła artykuł od razu na 3 stronę, a Google nie mógł tam sam dokopać. Raptem kilkudniowe dopalenie z silnej domeny spowodowało wskoczenie artykułu w indeks, ale trzeba przyznać, że teraz trzyma się w nim jak skała.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Przy takiej ilości artykułów szukaj zamkniętych projektów i skorzystaj tylko z tych najlepszych, darmowych. @moody wymienił już kilka bezpłatnych, od siebie mogę dodać jeszcze np. webshock, artykuły.net, finanseibankowosc. Projekt @AdamaAGP# też sprawdza się rewelacyjnie. Dobrych, darmowych precli możnabyłoby naliczyć na palcach obu rąk, po resztę sięgaj do zamkniętych artykularni.

Czy mógłbyś rozwinąć dokładniej o co chodzi? :)

Ja polecę precle ze swojej stopki z gwarancją na 3 lata:)

Edit.

Serwerownia padła przez kilka minut mogą jeszcze nie działać;)

Jutro coś dodam, na dziś dodałem wystarczająco linków :)

https://blogers.pl

https://effectus.com.pl

https://kramaka.pl

taka autoreklama - ale jak ktos precluje to pewnie moze potwierdzic, ze jest to cos warte ;)

tylko czytajcie regulamin (co ma 3 linijki)

Jw. Jutro coś dopiszę.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)

A i mam jeszcze takie pytanko na marginesie. Czytałem, że zaleca się aby dodawać dla danej strony nie więcej niż 20 linków dziennie. Zakładając że dodaje po 3 linki do każdego artykułu, to żeby nie przekroczyć tego limitu musiał bym dodawać dziennie max. 6 artykułów z 3 linkami (6x3=18).

Czy ten limit ma się ogólnie do całej strony jako domeny, czy tylko do danej podstrony, bo linkuję w ten sposób: 1xstrona główna 2xróżne podstrony.

Więc powinienem linkować aby ogólnie nie przekroczyć 20 linków do całej domeny, czy żeby nie przekroczyć 20 linków dla danej podstrony?

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

możesz dodawać zdecydowanie więcej linków dziennie i nic ci za to grozić nie będzie.

Pod warunkiem że domena nie jest całkiem świeża i różnicujesz anchory :)

Moje anchory różnicuję przez liczny, przypadki i synonimy. Także przykładowo dla 20 linków dziennie dodaję około po 4 identyczne anchory. Czy takie coś nie stanowi problemu?"

Pozdrawiam.

Przy takiej ilości artykułów szukaj zamkniętych projektów i skorzystaj tylko z tych najlepszych, darmowych. @moody wymienił już kilka bezpłatnych, od siebie mogę dodać jeszcze np. webshock, artykuły.net, finanseibankowosc. Projekt @AdamaAGP# też sprawdza się rewelacyjnie. Dobrych, darmowych precli możnabyłoby naliczyć na palcach obu rąk, po resztę sięgaj do zamkniętych artykularni.

Mam jeszcze takie pytanie. Bo przykładowo w regulaminie precla Websock.com.pl, jest napisane, że można dodać tylko 1 link w treści. czy ten jeden link w treści na preclu Webshock.com.pl będzie miał większą moc, niż 3 linki na mniej popularnych preclach?

Co będzie się bardziej opłacać?

Moc linków się dzieli (tzn. masz 10 linków na danej stronie to każdy będzie miał 1/10 mocy, a jak będziesz miał jeden to będzie on miał całą moc). Czyli im mniej linków tym są one mocniejsze.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności