Skocz do zawartości

Najpewniejsye precle

kamjot

Rekomendowane odpowiedzi

virus4, a co jeśli weźmiemy pod uwagę linkowanie wewnętrzne na preclu? Czy to działa na tej zasadzie, że im więcej linkowania wewnętrznego, tym mniejszą moc maja linki wychodzące?

Nie, linki zewnętrze i wewnętrzne są traktowane na nieco innych zasadach. Gdybyśmy według tych teorii rozkładu PR wszystko wrzucili do jednego worka, większość linków wychodzących by prawie nic nie dawała albo w ogóle nic, bo z reguły przytłaczająca większość linków w każdym normalnym serwisie to linki wewnętrzne.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem jeśli jest możliwość wstawiania wielu linków to należy ją wykorzystać.

Dlaczego?

Ponieważ precle jak to precle służą głównie właścicielowi i jeśli dasz jeden link a właściciel będzie miał 5

to masz w tedy 1/6 mocy a jak dasz 5 linków to masz 1/2 mocy strony. Proste :)

Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k

kontakt PW lub tutaj

No i tu też właśnie można by prowadzić długą dyskusje. IMO to zależy od jakości precla i od tego, co chcemy zyskać umieszczając link/linki w artykule.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

No i tu też właśnie można by prowadzić długą dyskusje. IMO to zależy od jakości precla i od tego, co chcemy zyskać umieszczając link/linki w artykule.

Moim celem jest osiągnięcie 1 miejsca na frazy które umieszczam w anchorah. Wydaje mi się, że nie będzie trundno, bo pozycjonuję regionalnie.

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

do kilku linkow wychodzacych ich moc nie jest cieta, trudno jednak dokladnie okreslic ile jest to 'kilka' bo jednak serpy za bardzo stabilne nie sa

z tego co widze to przy 3 ich moc nie jest obnizana, podlaczajac 5 kolejnych z linkme (bo od razu przydziela) widac wieksze wachania ale nie sa drastyczne

wiec wyliczenia w stylu przy 6 wychodzacych 1 link = 1/6 mocy sa zmyslone

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

ja tylko dodam, że projekt AdamaAGP# jest na pewno wart polecenia. skoczyłem sobie coś zjeść zostawiając jedynie treść z linkami, z myślą zjem dokończę a tu modek odwalił resztę roboty za mnie ;) widać, że chce mu się siedzieć nad tą stroną.

nooby nie potrafią triforce, a ty?

▲

▲ ▲

wiec wyliczenia w stylu przy 6 wychodzacych 1 link = 1/6 mocy sa zmyslone

Może to co napisałem nie do końca jest trafnym stwierdzeniem ale i tak jeśli w preclu na tej samej stronie są inne

linki to jeśli jest możliwość warto dać kilka linków do swojej strony.

Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k

kontakt PW lub tutaj

ja tylko dodam, że projekt AdamaAGP# jest na pewno wart polecenia. skoczyłem sobie coś zjeść zostawiając jedynie treść z linkami, z myślą zjem dokończę a tu modek odwalił resztę roboty za mnie ;) widać, że chce mu się siedzieć nad tą stroną.

hehe no jak jest sensowny wartościowy poradnik to mogło się zdarzyć, bo czasem ludzie zamiast dać "zgłoś do opinii" zostawiają jako szkic - więc pewnie pomyślałem, że tak było w tym przypadku. Każdy poradnik jest czytany i poprawiany, żeby było zero śmiecia i duża wartość dla użytkownika. Wiem syzyfowa praca :) Póki co jeszcze mam motywację, z czasem pewnie będzie więcej odrzuceń, ale na razie daję radę. Tym samym proszę was ogólnie o staranność.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności