Skocz do zawartości

Jaki kolejny etap pozycjonowania?

alienps

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

od jakiegoś czasu zajmuje się poprawą pozycji(w rejonie szczecina) strony internetowej firmy zajmującej się tworzeniem stron oraz reklamą. Na chwilę obecna strona została dodana do sporej ilości wartościowych katalogów i precli.

Mam do was pytanie o dalsze czynności jakie nalezaloby wykonac aby podciągnąć stronę.

Mam do dyspozycji jeszcze trzy domeny tematycznie scisle związane z regionem oraz profilem działalności. jedna EU, druga INFO a trzecia PL.

Wiem ze mozna stworzyc strony tematycznie powiazane i z nich poprowadzic linka do strony pozycjonowanej. czy sa w tej materii jakies inne mozliwosci? a moze pomysl sam w sobie jest bez sensu?

bede ogromnie wdzieczny za wszelką pomoc.

Podlinkowanie tych wpisów jako że z ostatnich moich obserwacji wynika że w tych niby wartościowych ale publicznych preclach i katalogach utrzymuje się - czy też indeksuje się do 30% wpisów zaledwie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Za grosze to ja bym nie radził bo strona zazwyczaj leci przez automat, a jeśli katalogowana jest ręcznie to z wykorzystaniem jednego i tego samego opisu. Proponuje przeczytać: https://pozycjonowanie.lagata.pl/2010/06/ko...-katalogowanie/ za nim zlecisz katalogowanie w cenie 10gr/wpis.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności