Skocz do zawartości

[Wykonam] Pozycjonowanie, projektowanie stron, copywriting

spookypld

Rekomendowane odpowiedzi

Podejmę się pozycjonowania stron internetowych, projektowania stron internetowych (specjalizacja : Drupal) oraz pisania porządnych tekstów (ulubiona tematyka to sporty samochodowe oraz internet i komputery).

Pozycjonowanie.

Byłem m.in.w Top 10 na 2 nazwiska polskich topowych sportowców. Obecnie robię bardzo trudną, dwu-literową frazę, której zrobienia nie chciała się podjąć żadna profesjonalna firma! Posiadam własne punkty Statlink i Statlink GOLD oraz program do wspomagania katalogowania / preclowania. Pozycjonuję od około 2 lat i w tym czasie wprowadziłem wiele swoich stron do TOP10 na trudne frazy. Szczegóły stron podam zainteresowanym na PW lub email.

Projektowanie stron.

Tu również posiadam około dwuletnie doświadczenie. Specjalizuję się w CMS Drupal, na którym wykonuję witryny dla użytkowników oraz zapleczowe. Wiem co to CSS, walidator i skutecznie to wykorzystuję. Dodatkowo w swoich pracach uwzględniam użyteczność oraz jestem piewcą zasady "Don't let me think". Moje strony Moje szablony z .psd

Copywriting.

Posiadam ogromne doświadczenie w tym zakresie. Jeszcze jako uczeń startowałem w olimpiadach z jęz. polskiego. Obecnie moje wpisy dostępne są na takich stronach jak PCLab.pl i OSNews.pl Poza tym prowadzę swój portal F1, a większość wpisów jest na podstawie tekstów anglojęzycznych. Nie interesuje mnie pisanie precli za 1zł/1000 znaków!

Podejmę również współpracę z firmami, najlepiej z okolic Bielska-Białej.

Kontakt.

e-mail: bartlomiej<antyspam></antyspam>@malysz.biz

Wiadomość na prywatną skrzynkę na forum.

GG:#141728 (często niedostępny)

Bartłomiej Małysz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności