Skocz do zawartości

[WYKONAM] Artykuły, Katalogowanie, preclowanie, zaplecza

DjKeitaro

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie !

Obecnie mam dużo wolnego czasu więc chcę wykorzystać swoje doświadczenie i zaoferować różne zlecenia.

Najbardziej mi znane jest katalogowanie, posiadam dużo wartościowych i mocnych katalogów i doświadczenie w pisaniu artykułów pod precla czy zaplecza.

Jeśli chodzi o zaplecza również mogę się podjąć zlecenia.

Oto wycena tych 3 zleceń :

Katalogowanie

15 zł za 50 zgłoszeń do dobrych moderowanych katalogów.

15 zł za 25 wpisow do dobrych moderowanych katalogów.

Czym się różni jedno od drugiego?

W drugim oferuje dokładny link do wpisu dlatego wybieram najlepsze katalogi które wpisy aktualizują w ciągu tygodnia, jeśli chodzi o pierwszą ofertę dotyczy ona do wszystkich lepszych katalogów lecz oczekiwanie na dodania wpisu może być nawet miesiąc, co się w sumie bardziej opłaca lecz więcej trzeba czekać.

Pisanie artykułów

1 art 1000 znaków ze spacją 1,20 PLN

1 art 1000 znaków bez spacji 1,50 PLN

Za więcej znaków cena do uzgodnienia w zależności od ilości i tematyki pisania ! Bardzo znana jest mi tematyka bukmacherstwo, lecz również w innych też dobrze się czuje wszystko jest do obgadania.

Preclowanie

1 wpis z dokładnym raportem 0,50 PLN

Zaplecze

1 zaplecze posiadające własne logo składające się z 10 artów po 1000 znaków 20 PLN

Również mogę wykonywać proste stronki!

Zainteresowanych proszę o kontakt.

Gadu Gadu : 6029956

e-mail : djsroczek.damian@gmail.com

pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności