Skocz do zawartości

Oficjalne wyniki - dyskusja

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje dla Wygranych i pozostałych :good: (nie nazwę ich "przegranymi", bo nikt z uczestników nie powinien tak się czuć).

W szczególności uznanie dla Mistrza. :aniolek:

;);):piwo:

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

probably it's going be same time next year, another contest

Congratulation to the winner Skuzik and to all people who took part in the conntest. :aniolek:

Il y aura probablement un autre concours vers la même date l'an prochain. Et encore, félicitations à Sluzik gagnant du concours et à tous ceux qui ont participé à la compétition.

będzie pewnie konkurs w przyszłym roku o tej samej porze.

jeszcze raz gratulacje dla zwyciezców i wszystkich uczestników !

thanks to crazy

for good franch translation

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Diwi napisał(a):
Gratuluje wszystkim uczestnikom.

Szczególnie dla Skuzika który już otrzymał range mistrz SEO ;).

A ja się zarejestrowałem w konkursie ale nie brałem w nim aktywnego udziału :aniolek: no i jestem nawet w top100 (88) ;).

Pozdrawiam

88463[/snapback]

jest nas wielu :piwo: ja za free mam 57 miejsce :good: tzn 1 dzień porozsiewałem linki ;)

;) Dla zwyciescy

:aniolek: dla wszystkich dziękujemy ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Gratulacje dla Skuzika :aniolek:

Mam nadzieję, że pierwsza dziesiątka spotka się w Wawie i wymieni doświadczeniami związanymi z konkursem. Ja zaraz się zapisuję ;)

Gratuluję także wszystkim uczestnikom, tym bardziej i mniej aktywnym ;) .

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Witam,

również składam gratlulacje dla zwyciescy, jak i całej reszty.

A cały konkurs bym to nazwał ciekawy sposób na wakacje, dzięki któremu czegoś się nauczyłem, i dowiedziałem się jak mało jeszcze wiem :aniolek: No, ale jak dla osoby, która zaintersowała się pozycjonowanie na konkurs, to (24) mnie wpełni zadowala.

Zyczę jeszcze ciekawych ofert dla TOP 10 i całej reszty.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

michal napisał(a):
Oczywiście gratulacje dla Skuzika, ale również dla całej 10-tki i Nawigatora, który dodał nieco emocji na samo zakończenie. ;)

88411[/snapback]

He, he. Chyba faktycznie trochę podgrzałem atmosferę na sam koniec ;)

Już pogratulowałem na mojej stronie, ale jeszcze raz:

Gratulacje dla Skuzika!

Okopałeś się z tą swoją stroną tak, że aby Cię wygryźć z pierwszej pozycji, musiałbym użyć pewnie bomby termojądrowej :piwo: .

Pozdrawiam pozostałych zawodników i nie mogę się już doczekać przyszłego roku. Naprawdę przednia zabawa! :aniolek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności