Skocz do zawartości

[WYKONAM]Profesjonalne artykuły reklamowe pod pozycjonowanie, lepsze niż presell page

skierka187

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

jeśli poszukujesz osoby, która wypozycjonuje Twoją stronę i dodatkowo zadba o dobrą reklamę to jesteś w odpowiednim miejscu.

Oferuję pisanie profesjonalnych artykułów pod pozycjonowanie. Nie są to typowe precle, czyli krótkie tekściki o niewielkim poziomie merytorycznym. Oferuję wysokiej jakości artykuły, które wnoszą coś do tematu i pełnią funkcję wizytówki strony promowanej, a wiec sa to teksty na poziomie, z linkami w treści i z zawartością chętnie czytaną przez Internautów.

Dobry tekst pod pozycjonowanie to nie zlepek zdań i kilka linków. Dobry tekst to tekst, który zainteresuje Internautę i zachęci go by w link pozycjonujący kliknąć i odwiedzić stronę.

W pisaniu artykułów posiadam 2-letnie doświadczenie. Na koncie mam kilkadziesiąt tysięcy tekstów (we współpracy z kilkoma osobami). Pozycjonowałam wiele stron internetowych, m.in. zakopaneforum.pl, które działa od lutego a na hasła zakopane forum, forum zakopane, forum zakopanego, forum o Zakopanem jest w czołówce.

Swoją pracę cenię wysoko, ponieważ na 1 tekst o długości 1000-1500 znaków bez spacji przeznaczam godzinę.

- często pisane teksty przekraczają 1500 znaków!

- każdy tekst pisany od zera, żadnych mieszalników czy synonimów – teksty UNIKALNE

- poprawna gramatyka i styl

- studiuję pedagogikę z elementami psychologii a więc wiem jak zachęcić ludzi do kupna, czytania czy korzystania

- moje usługi wykorzystywane były podczas wyborów europarlamentarnych do wypromowania 3 poważnych serwisów politycznych ( z PR 0 na PR 4 w ciągu 2 tygodni pozycjonowania)

- teksty oferuję w wygodnych paczkach po 10, 20, 50, 60 i 100 sztuk

- teksty dodawane są równomiernie, przez okres czasu odpowiedni dla stabilnego przyrostu linków

np. 10 tekstów do 20 precli – tydzień

20 tekstów do 60 precli – 2-3 tygodnie

50 tekstów do 50 precli (lub 100 precli) to czas około 4-5 tygodni

60 tekstów (codziennie 2 teksty do 4 precli czyli 120 precli łącznie) to równe 30 dni – MEGA MOC

100 tekstów do 200 precli – 6 tygodni

- zlecenia realizuję zgodnie z kolejnością zamówień, więc czas oczekiwania może się wydłużać, np. z tygodnia do max 4 tygodni – w zależności od liczby zleceń

- swoje usługi cenię dość wysoko, ponieważ przykładam się do pracy, na każdy stworzony tekst przeznaczam godzinę pracy (!) dobierając do niego odpowiednio słowa, które będą ładnie chwytane przez google

- cennik standardowy:

10 tekstów do 20 precli – 50 zł plus podatek – 55 zł brutto

20 tekstów do 60 precli – 150 zł plus podatek – 165 zł brutto

50 tekstów do 50 precli – 275 zł plus podatek – 302 zł brutto

60 tekstów do 120 precli – 350 zł plus podatek – 387 zł brutto

100 tekstów do 200 precli – 500 zł plus podatek – 550 zł brutto

- ceny podlegają negocjacji przy większych zamówieniach (zniżki po zamówieniu minimum 100 artów)

- UMOWA O DZIEŁO - nie wystawiam faktur

- dodaję tylko do sprawdzonych presell page od 0 do PR 5 (sprawdzone precle, bez śmieci, zaindeksowane, wiele moderowanych ostro i bez litości)

- przykładowe teksty mojego autorstwa znaleźć można na blogu tekstyskierka187.wordpress.com czy https://artelis.pl/autor/profil/5245 oraz na skierka187.com.pl

- na www.mebs.pl można zobaczyć opisy mebli, które również są mojego autorstwa

- przykładowe efekty mojej pracy:

7965956778442f5emed.jpg

Mój artykuł wygląda tak:

prec.jpg

Artykuł konkurencji wygląda tak:

c64eb545ad59f920.jpg

W cenę tekstów wchodzi również dodanie do precla, a także podlinkowanie tekstu i profesjonalne doradztwo w kwestii doboru słów kluczowych.

Oferuję również tworzenie zaplecza pod stronę promowaną. Artykuły na zaplecze są droższe, wymagają innej konstrukcji.

przykład zaplecza - ozakopanem.wordpress.com lub zakopane.pisz.pl - to tylko kilka zapleczówek

teksty pisane na zaplecze - fachowy-stolarz.pl

Podkreślę raz jeszcze - swoją pracę cenię wysoko, ponieważ zainwestowanie w moje artykuły to bardzo prosty sposób na podniesienie zysków ze swojej strony. Jeden z moich klientów rozkręcił dzięki mnie swój sklep i teraz zarabia tysiące miesięcznie dzięki dużej liczbie odwiedzin. Miesięcznie realizuję 25 zleceń. Na lipiec mam 20 miejsc już zajętych, więc mogę podjąć się jeszcze tylko 5 zleceń.

Jeśli jesteś zainteresowany pozycjonowaniem i promocją w sieci przez osobę odpowiedzialną, posiadającą doświadczenie, umiejętności i wiedzę, która wykona zlecenie z należytą starannością i zaangażowaniem to proponuję kontakt:

skierka187[małpa]tlen.pl

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności