Skocz do zawartości

Czyżby letni updacik PR ?

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co by nie pisać - kilka zmian już u mnie jest widocznych kilka w dół, kilka w górę - czy to tylko kolejna korekta, czy początek updatu nie wiem.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ludzie, dalibyście sobie spokój. Na wiosnę - temat o PR update. Na lato - temat o PR update. Na jesień - temat o PR update. Na zimę - temat o PR update. Na Mikołaja - temat o PR update, na Święta i Sylwka - dwa kolejne tematy o PR update, na Nowy Rok może też, na Walentynki temacik, na Dzień Kobiet, na Wielkanoc, na 1 i 3 maja, na Dzien Matki, na Dzień Dziecka, na Dzień Ojca - kolejne tematy o PR update.

A w tematach 95% postów to "bez zmian", czasem ktoś orgazmu dostanie jak mu z N/A zmieniło się na 0, a jak podskoczyło o jedno oczko to już w ogóle euforia normalnie jakby się wam syn urodził.

Naprawdę nie wiem, jaki jest sens robić co chwila nowe tematy o aktualce PR. Nudzi się wam, czy co?

Z innej beczki - mój post od tej linijki będzie kolejnym z 95% tych "bez zmian" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności