Skocz do zawartości

Czy dozwolone jest takie cos !

mlody-2005

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W sieci napotkalem troszke stron tego typu

Reklamy googla + wyniki api. na subdomanch

UWAGA!! Osoby nie posiadajace FIREFOX-a prosze o nie wchodzenie... (niestety dodatkiem do adsense i wynikow api jest ruski robak ktory kradnie numery kart)

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=site%3...aj+w+Google&lr=

i wiele innych jest jeszcze. ale nmie bede podac poniewaz by to byla reklama dla osoby robiace to

Czy google zezwala na takie strony ! czy nie zablokuja konta!

...

UWAGA!! Osoby nie posiadajace FIREFOX-a prosze o nie wchodzenie... (niestety dodatkiem do adsense i wynikow api jest ruski robak ktory kradnie numery kart)

...

Robal usunięty... w kodzie został onaleziony link do hosta jednego z naszych userów... Okazało sie, że to nie On... Dzieki niemu robala na tej stronie juz nie ma.... zresztą niech sam sie wypowie.

Tak zgadza o wszystkim dowiedzialem sie wlasnie od Erbit i dzieki mu za to :)

Robaki byly na moim starym serwerze na dhoscie ktory juz dawno 'porzucilem' jednak konto z moja stara stronka tam byly - bym mogl powspominac. Okazalo sie jednak ze ktos przejal mi ta stronke i nieusuwajac strony glownej zamiescil tam trojeny ktore byly podlinkowane wlasnie pod podany wczesniej temat.

Napisalem do administratorow dhosta by usuneli mo konto jednak troche to zajelo musialem przez moderatorow to zalatwiac ale sie udalo. Dzis konto usuneli. Dzis rownierz napisalem o do google AS by zainteresowali sie reklamami na tych stronach.

Moge powiedziec jeszcze ze zaczalem dostawac odnosnie tych stron rzekomo moich pogrozek na maile :blush::(

Ale mysle ze powinno sie udac jak nie calkowicie to choc w pewnym stopniu wyeliminowac tamtego spamiarza.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Jak dla mnie to ten regulamin jest tylko po to, aby byl...

w regulaminie:

Materiał Praw Autorskich

Aby uniknąć powiązań z roszczeniami dot. praw autorskich, wydawcy serwisów WWW nie mogą wyświetlać reklam na stronach z muzyką mp3, filmami, grupami dyskusyjnymi i obrazkami.

...

Zawartość Strony

...

Każdej innej treści promującej nielegalną działalność, lub która w jakikolwiek sposób narusza prawo

No i znalazlem forum z warezem (programy, filmy, cracki itp), wysłałem zgłoszenie do google, po tygodniu mi podziekowali za zgłoszenie i odpisali że się zajmą sprawą.

Minął ponad miesiąc, a reklamy google na tej stronie jak były, tak są nadal.

Myśle, że dopóki nie ma jakiś fake-click, a strona generuje spory ruch, to mają to gdzieś...

W sieci napotkalem troszke stron tego typu

Reklamy googla + wyniki api. na subdomanch

api. ? API ?

Ojeju :) Chyba miales na mysli "kto ma syf-IE". Szkoda jesli twoj swiat ogranicza sie do syf-IE i FF... Chyba ze to bardziej wyrafinowana forma kampanii tejze "jedynej slusznej przegladarki"...

Contextual Tracker - monitorowanie kliknięć dla AdSense, AdKontekst, OnetKontekst, Yahoo...

Web2.0: ...folksonomy, prototype.js, script.aculo.us...

Patche dla IE w JS: IE7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności