Skocz do zawartości

Test SWL'i rotacyjnych i stałego

czaysoon

Rekomendowane odpowiedzi

nie sadze by ktos blokowal robota Y na stronach dodawanych do systemu - wiec ilosc linkow nie jest zafalszowana

jasne niewiadomych jest sporo - ale pamietaj, ze to rotacja i zwroc uwage na na roznice w ilosci linkow jaka otrzymujesz

nie wmowisz chyba nikomu, ze weblink daje tutaj cos wiecej niz inne systemy - bo nie jest to prwada - tutaj wychodzi promocja male jest piekne i kilka innych wpadek w wykonaniu xanna

Czy ja sugerowałem, który jest mocniejszy?

Aby przybliżyć Ci trochę sytuację, opiszę ponownie (już to robiłem w którymś wątku) mój test. Dotyczył on tylko weblinka. Postawiłem 10 stron na sudomenach (każda innej domeny). Nazwa subdomen identyczna na wszystkich, skrypt ten sam, bazy z multisafiro. Każda strona na innym IP. W weblinku zapodałem do każdej taką samą ilość punktów, rozłożonych na kilka identycznych anchorów.

Efekt po 3 miesiącach: minimalny site: kilkadziesiąt; maksymalny: kilkadziesiąt tysięcy.

Co do BL, to nie trzeba blokować yahoo, by mieć mocno zatarte wyniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności