Skocz do zawartości

Pójdzie mi jakikolwiek photoshop?

Tolek22

Rekomendowane odpowiedzi

pójdzie, ale jak będziesz ostro korzystał to ramu może być mało

Wymagania systemowe photoshop 7 - Windows

* procesor Intel® Pentium® III lub 4

* Microsoft® Windows® 98/98 SE, Windows Millennium, Windows NT® 4.0 z SP6a, Windows 2000 z SP2 lub Windows XP

* 128 MB RAM (zalecane 192 MB RAM)

* 280 MB wolnego miejsca na dysku

* karta graficzna z możliwością wyświetlania 256 kolorów (8 bit) lub lepsza

* monitor kolorowy z możliwością pracy z rozdzielczością 800x600 lub większą

* napęd CD-ROM

AMD Duron 1196 mhz - toć to złom dwa lata temu oddawałem za darmo takie komputerki , kup sobie jakiegoś używanego DELL-a z dwoma rdzeniami za kilkaset złotych.

A co do fotoszopa to chyba najłatwiej zainstalować i coś porobić ?

Mozesz tez zainteresowac się czyms takim jak Pixel (no chyba, ze masz naprawde spore oczekiwania co do funkcjonalnosci), sam nie uzywalem, ale podobno jest naprawde niezly, wymagania ma mniejsze, jest wieloplatformowy. No i jest wersja demo. Tu jest polski support: https://pixel.info.pl/ - mozesz popytac o wymagania sprzętowe.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

AMD Duron 1196 mhz - toć to złom dwa lata temu oddawałem za darmo takie komputerki

Wiem. Na takim muli mi, uwaga - NFS:MW oraz GTA:SA.

kup sobie jakiegoś używanego DELL-a z dwoma rdzeniami za kilkaset złotych.

Cóż, koniec ze słodyczami i innymi niepotrzebnymi rzeczami. Rodziców zmuszam, żeby skończyli palić, i oszczędzoną kasę przeznaczyli na komputer. Widziałem ,że porządny komp (bez monitora itp, sama ta skrzynka) kosztuje 8-9 stów.

A co do fotoszopa to chyba najłatwiej zainstalować i coś porobić ?

Neta mam wolnego, a photoshop troszkę zajmuje..

Mozesz tez zainteresowac się czyms takim jak Pixel (no chyba, ze masz naprawde spore oczekiwania co do funkcjonalnosci)

Być może przetestuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności