Skocz do zawartości

oferta pracy: Webmaster/Grafik/SEO :D

abcd

Rekomendowane odpowiedzi

widziałęm to ogłoszenie na pracuj.pl i była podana kwota 4-6k

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

no za 4k specjalista od pehapa,xtmla,cssa potrafiący pisać sklepy, kodować je, projektować laye i grafiki na wszystko co się da, oczywiście znający seo biegle i adwordsa

Ludzie naprawde myślą że jest człowiek od Internetu (postawie ci portal od zera w każdym języku,oczywiście okoduję , zrobię laya i wdrozę) a to wszystko za jedyne 4k netto :P

Krótko mówiąc kupa śmiechu faktycznie i nie chciałbym mieć u siebie człowieka który zna się po trochu na wszystkim..

To że ogłoszenie jest głupie to racja, ale że takie ogłoszenia się pojawiają cały czas to też jest prawdą. Często dla pracodawcy webmaster jest mixem grafika z programistą co jest wg. mnie powodem wąskiego myślenia pracodawcy który zamiast 2 osób woli zatrudnić jedną od wszystkiego co się kończy później zlecaniem grafiki u firmy zewnętrznej.

...

Pozwoliłem sobie zadzwonić :P

Szukają typowo grafika pod strony biznesowe, chcą aby kandydat miał jakiekolwiek pojęcie programistyczne (mają grupę programistów) no i co nieco kumał w seo - optymalizacja strony + podstawowe pojęcia.

Także, kto się nudzi a umie coś zmajstrować w photoshop niech atakuje :P

Dziwne, że szukają grafika z "pojęciem programistycznym"... jak już mają grupę programistów. Chyba za bardzo sami nie wiedzą, kto jest im potrzebny.

Z resztą jeśli chcą aby np. grafik ciął layout to ci programiści będą klęli co niemiara i pewnie się skończy na tym, że sami będą przepisywać HTML który dostaną od 0...

No i widzicie... z takim podejściem stoicie w miejscu robicie lejałty, piszecie program/strony czy też pozycjonujecie. Oni najwidoczniej szukają ludzi odważnych którzy COŚ potrafią i chcą za to dostać coś ekstra :-) Nie mówicie, że to nie możliwe bo wiecie... przejdzie ktoś skądś i to zrobi ;-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Mnie jeszcze tylko brakuje, żeby było w wymaganiach że wymagana znajomość administracji windows/unix, bo przecież może też się przydać, do tego 3 języki obce (tak na wszelki wypadek) i już mamy ofertę, na którą niemal nikt nie odpowie, a potem pracodawcy narzekają, że nie ma chętnych do pracy...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

No, ale po 3 dniach jest już 12 kandydatów także wychodzi średnio na dzień 4 więc po miesiącu będzie ponad setka, nie licząc chętnych z innych portali.

Przypomniało mi się jak kiedyś na jedno miejsce urzędnika walczyło 600 osób - płaca 1100 netto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności