Skocz do zawartości

Linki zwrotne - czyli głupich pytań ciąg dalszy

rmarduk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam pytanie. Dlaczego podobno robienie linka zwrotnego do strony na której znajduje się link do mojej strony jest dobre, jak bardzo to polepsza wartość linka, ponieważ gdzieś na tym forum przeczytałem że jeśli linki wychodzą ze strony mojej i jest ich dużo to zmniejsza to wartość strony w wyszukiwaniach.

Poczytaj jeszcze trochę ... , bo w tej chwili to co piszesz na początku zaprzecza temu co piszesz na końcu ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności