Skocz do zawartości

Numery premium rate

Yoga

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak jest z 0700, ale jeśli chodzi o numery SMS Premium to nie liczyłbym na otrzymanie takiego numeru bezpośrednio od operatora. Możesz się o to starać, ale musisz robić bodajże kilkadziesiąt tysięcy zł obrotu miesięcznie.

Pozostaje więc skorzystanie z pośredników. Jeśli chodzi o SMS Premium to korzystam z Cashbill.pl - zobacz, czy nie dają też numerów o których piszesz.

Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie.

na europe to Daopay.com, a jeśli chodzi o prywatny numer sms premium to ciężko go zdobyć na wyłączność ale nie jest nam potrzebny, wystarczy że z tego co pamiętam w cashbill jest możliwość uruchamiania usługi która wygląda tak wyślij sms o treści "MOJA USLUGA" na numer np 7420 a nie tak jak w dotpay "AP MOJA USLUGA" lub "AP.MOJA USLUGA"

własnie smsy mnie nie interesuja numery 0700 podobno sa tansze w utrzymaniu jest mniejsza prowizja u posrednikow takze utrzymanie numeru w tpsie podobno mniej kosztuje tak słyszałem ale nie moge znalezc zadnej informacji na ten temat.

@co do sms'ów pisałem do asusek5

Yoga, w takim razie zadzwoń do tpsy i zapytaj jak to wygląda, informacje najlepiej czerpać ze źródła, z tego co wiem

możesz zadzwonić do nich i zapytać o prowizje

https://www.phonesat.pl/audioteks/page/5.html

ew jest też coś takiego pay per cal nie wiem czy cię interesuje, jest m.in. w dotpay gdybyś szukał

• 3 tygodnie później...
  • 5 lat później...

Masz tam kolumnę "Operator telekomunikacyjny (dostawca publicznie dostępnej usługi telekomunikacyjnej)". Możesz zatem odezwać się np. do GTS lub innego podmiotu z listy :)

Edit: Plus jeszcze: https://www.dotpay.pl/premium_rate/0700_pay_per_call/

Edit2: Finan był szybszy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności