Skocz do zawartości

Chcę dorabiać pisząc artykuły, potrzebuję kilku wskazówek

Babin

Rekomendowane odpowiedzi

czytam i oczom nie wierzę ;)

prawda jest taka, że sprzedawane teksty to w 90% gnioty pod zaplecze na punkty, pół-sensownego tekstu za 1zł nie kupisz a przynajmniej mi się nie udało jeszcze trafić na osobę, która napisze coś co można przeczytać...

To może chcesz nawiązać ze mną współpracę? ;)

Ale nie za 1żł :)

Babin dodaje Cie do listy znajomych bo widać, że czujesz o co chodzi i mimo wieku możesz być dobrym partnerem biznesowym (mam nadzieję, że Ci się nagle nie odwidzi).

Ciągłość to bardzo ważna rzecz, średnio co 3 miesiące zmieniam podwykonawców jeśli chodzi o arty;/

Raczej mi się nie odwidzi, gdyż ostatnio znalazłem sobie dość drogą pasję oraz ożywiło się moje życie towarzyskie, więc każdy grosz się przyda :) Partner biznesowy... jak to poważnie brzmi ;) Pożyjemy, zobaczymy, na razie skupię się na tym, aby nabrać troszkę wprawy w tym pisaniu artów, ale ogólnie jestem do tego optymistycznie nastawiony ;)

PS

zaproszenie z przyjemnością przyjmę :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności