Skocz do zawartości

oszukiwanie AdSense! polsko-japońska spółka?

novy*

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przed chwilka natrafiłem na mega zbiór stron wygenerowanych na potrzeby AdSense.

Chyba nie jest dozwolone aby kontent strony skłądał się np:

Hotels in britain.. good restaurant in hotels, also you can visit the best hotels in britain.. itd..

Jest podzielona na sekcje kazda niemal ten sam szablon.. ale texty widac ze to smiecie pod słowo kluczowe.. za takie cos to bana mozna dostac.. tak mniemam.

Najciekawsze jest to, że trafiłem na ta stronę całkiem przypadkiem. Najlepsze jest to, że jest ona pobierana i includowana tak mniemam.. ładuje sie poprzez skrypt..

Znaczy jest inna strona ktora za pośrednictwem skryptu .cgi wyświetla zawartość strony a na dole dokleja inne strony wywolywane przez ten sam skrypt.

Ktoś chyba dużo na tym zarabia bo jak zobaczyłem strone o "pharmacy" to sie za głowe złapałem.

Pytanie jest proste.. czy zakładanie bezsensownych stron tylko po to, żeby wyświetlała się odpowiednia rekalam z adsensa.. jest dozwolone?

Chyba jest tam taka wzmianka, ze nie wolno używać zadużo słów kluczowych w contencie. Przynajmniej ja dostałem taką odp jak rejestrowałem konto. ale jakzmodyfikowałem na normalny kontent to mnie przyjeli.

Pozdro...

a moze jakis domniemany link?

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności