Skocz do zawartości

Jak ominąć Adblock-a

bawor

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś skutecznie było porównywanie danej jednostki reklamowej wyświetlanej przez użytkownika za pomocą .js z wartością rzeczywistą.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a co zrobisz jak baner będzie podawany przez noscript ? Wybacz ale kiepska ta twoja metoda :/ 

Metoda skuteczna w podawanych przeze mnie przykładach. Spotkam się z innymi przykładami, które uda mi się rozwiązać to będę rozszerzał poradnik. Jeśli masz uniwersalny sposób na wszystkie typy banerów to się z nami podziel, chętnie wzbogacę poradnik. W tej chwili rozwiązuje on  problem wyświetlania najpopularniejszych w sieci banerów reklamowych.

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

• 5 miesięcy temu...

Pomijając fakt, że jestem zdecydowanie przeciwny takim zagraniom - jest multum wtyczek do WordPressa, które umożliwiają takie nieestetyczne zagranie - jedną z nich jest Better Stop Adblock...

Okna i Drzwi we Wrocławiu - Okna Wrocław Novis | Kalkulator składek ubezpieczeniowych - Ubezpieczenia Wrocław

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności