Skocz do zawartości

Ile linków z zaplecza do pozycjonowanej strony?

Tolek22

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Stworzyłem zaplecze wielotematyczne, które chcę wykorzystać do pozycjonowania mojego forum wielotematycznego. Ile mogę dodać linków, które kierują z zaplecza do forum?

Zaplecze jest nowe, ma jakieś 5-6 dni, zaindeksowane w google, pagerank 0 albo n/a, raczej n/a.

jak odpowiednio linkujesz to ile chcesz...Google ostatnio jest bardzo wyrozumiałe

Ja ostatnio dawałem nawet i pół miliona linków na 8 dniową domene i nic sie nie działo..Z tym że musisz uważać..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Cześć. Stworzyłem zaplecze wielotematyczne, które chcę wykorzystać do pozycjonowania mojego forum wielotematycznego. Ile mogę dodać linków, które kierują z zaplecza do forum?

Zaplecze jest nowe, ma jakieś 5-6 dni, zaindeksowane w google, pagerank 0 albo n/a, raczej n/a.

Poczekaj z 3 miesiące z dodawaniem linków, w tym czasie zrób x kolejnych stron zaplecza, które linkuj z "publicznego zaplecza" typu katalogi, precle. Strony nabiorą mocy to wtedy będzie jakikolwiek sens dodawać linki do swoich docelowych serwisów.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności