Skocz do zawartości

Pakiety Internetowe - Na kom.

mariuszb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

potrzebuje taki programik, który oblicza pobranie danych od połączenia z internetem. Wyjeżdżam na wakacje i chce sobie wykupić pakiet 100mb w plusie. Chce mieć wszystko pod kontrolą. Wiem że jest kod, którym można sprawdzić ile pozostało pakietu (*121#) ale mam coś z dupczone i nie chce mi się wyświetlić ;p

Pozdrawiam

Jeden z lepszych programów do tego celu: NetMeter - podaje statystyki łączne, dzienne, tygodniowe, umożliwia ostrzeganie o przekroczeniu określonej wartości danych i wiele innych.

Jeżeli masz dedykowany modem typu Huawei to w aplikacji dostępowej też powinien być licznik danych.

Musisz jednak pamiętać, że te wartości mogą w minimalnym stopniu odbiegać od wartości zanotowanych u operatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności