Skocz do zawartości

woodstok kto jedzie ?

tazzek

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba koniecznie urządzić spotkanie pozycjonerów na ogródkach :)

PS. Na Jarocin ktoś się wybiera?

A no ja się wybieram.

A tak ogólnie to skoro już się temat zawiązał to możecie walnąć pare pkt na uctok.com :spam: Co prawda TOP 10 na prawie wszystko już jest ale czasem last.fm mnie wkurza i gazeta lubuska no bo z WOŚP ciężko się mierzyć.

A tak ogólnie to pozdrawiam wszystkich Woodstockowiczów.

• 2 tygodnie później...

Ja też się wybieram. Pomysł spotkania jak najbardziej dobry. Można się zawsze wymienić numerami, gdyby ktoś się spóźnił, lub nie mógł dotrzeć na ustalone miejsce spotkania.

W ogóle, wie ktoś, gdzie można kupić bilety na te całe musicRegio do Kostrzyna?

• 2 tygodnie później...

Ja ostatnio byłem w latach 2001 - 2003 jeszcze jak był w Żarach, super imprezka jutro też się po latach wybieram

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

ja na 80% jadę choć mam jeszcze plan pojechać na biwak.... Pewnie wybiorę to drugie choć pierwsza opcja jest lepsza ze wzgęldu chociażby na ilość osób do zabawy. Niestety ja nie kieruję więc jestem podatny na manipulacje :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności