Skocz do zawartości

Link farm evolution

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

Mały update po testowaniu programu.

Otóż program oferuje tworzenie blogów na blogger, co troszke kuleje i cięzko idzie jak sie nie ma własnych dedykowanych proksyków ale blogi BLOGGER można śmiało zastapić blogami na TUMBLR, które tworzy sie najłatwiej i bezproblemowo w programie.

Minus to oczywiście ten sam dzielony IP blogów co raczej powera nie da zbyt wielkiego.

Najwiekszą moc w programie daje tworzenie blogów na WPMU hostach oferujących różne IP. Jednak minusem jest fakt, ze na kilkaset stworzonych blogów, moderacje przezyje kilkanascie, z czego kilka w ogóle będzie nadawało się do użytku.

To na podstawie moich dotychczasowych poczynań i tworzeniu blogów z polsko-języcznym tytułem.

Teraz będę tworzył kolejne blogi na WPMU z anglojęzycznymi tytułami i treścią, co powinno podwyższyć poziom akceptacji.

Jakby nie było na kilkaset stworzonych blogów nawet jak kilka przezyje, to za reszte tracimy captcha CREDIT, używany do rozwiązywania captchy.

doładowanie 5$ daje nam rozwiązanie ok 3000 captch.

Jednak tracenie kasy na captche w blogach, które i tak zostają usuwane przez moderatorów już wzbudziło wiele tematów na forum programu i twórcy podobno już coś kombinują aby coś z tym zrobić

Także mam nadzieje, że komuś się przydadzą informacje:)

Również jak ktoś testował program niech się podzieli swoimi uwagami i wynikami bo myślę, że to nie zaszkodzi:)

Pozdrawiam.

Daniel

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dzięki za info. Zastanawiam się nad kupnem tego programu, ale po tym co napisałeś to raczej wynika, że chyba nie warto :)

Czy ja wiem czy warto czy nie, to zależy jaki kto ma budżet.

W sumie wszystko co robi program można zrobić ręcznie, czyli poszukać w google paredziesiat solidnych WPMU hostów i pozakładać blogi.

Tylko ile z tym czasu zejdzie lepiej nie mówić.

Program naprawde automatyzuje wszystko pięknie, jedynie ta moderacja jest dobijająca.

Program ma także wbudowana wyszukiwarke nowych hostów, ale ilość polskich WPMUsów jakie wyszukuje jest śladowa.

Jeśli ktoś cosik popisuje po angielsku to chyba jedynym sposobem będzie towrzenie anglojęzycnzych wpisów z polsim anchorem w blogrollu ewentualnie i wtedy program sie przydaje bo większa akceptacja kont i wpisów.

Podejrzewam, że sam bym usuwał konta kogoś kto robi wpis na moim blogu w jakims nieznanym języku:)

Także tak to się ma z LFE.

Pozdrawiam

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

• 1 miesiąc temu...

Marcin, jesteś w stanie powiedzieć jaka ilość własnych blogów w farmie jest sensowna? Chodzi mi o to, z jakią ilością MU można już coś zdziałać, poczuć moc programu.

Wykonam MOCNE blasty xRumerem oraz Scrapeboxem.

Sprzedam szybką bazę do xRumera- ponad 20 000 profili + XAS_AI.

Sprzedam bazy do Scrapeboxa.

gg: 31437938

• 2 tygodnie później...

w innych językach chiński czy polski, na anglojęzycznej stronie przeżywalność jest mała, trzeeba w ich języku, pod nich i gdzieś ewentualnie polski anchor

eliminują takie blogi, podobnie jak sam byś usunął gdyby przyszedł do ciebie ChengHung zakładać bloga o rikitiki

dla wielu anglojeż. blogów polak ze swoimi wypocianmi to taki czengczung, wpierda.a się ze swoimi bzdetami, których nikt tam oglądał nie będzie, tym bardziej czytał

Zrobisz akceptacja i przeżywalność wzrasta :shout:

Tym bardziej, ze w wielu regulaminach serwisow blogowych jest napisane, ze blogi moga byc prowadzone wylacznie po angielsku (ew. w jakims innym lokalnym jezyku), wiec jak wylapia, ze ktos pisze po polsku to od razu banik.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności