Skocz do zawartości

Link farm evolution

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

dziwi mnie jedno jak ludzie które oferują pozycjonowanie w Częstochowie chcą porównać LFE i Scrapeboxa.

masakra jakaś, rejestrują firmy, piszą 1000-cy wzniosłych slow na stronie.......

trzeba było zainwestować w szkolenie IT, Zgreda i lagaty , mnie tam nie było, ale założę się - LFE na pewno było omawiane .

Niema to jak dobry start na PIO :jezyk1: Fiskas, to chyba twoje strony, znasz firmę?

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dziwi mnie jedno jak ludzie które oferują pozycjonowanie w Częstochowie chcą porównać LFE i Scrapeboxa.

masakra jakaś, rejestrują firmy, piszą 1000-cy wzniosłych slow na stronie.......

trzeba było zainwestować w szkolenie IT, Zgreda i lagaty , mnie tam nie było, ale założę się - LFE na pewno było omawiane .

Niema to jak dobry start na PIO :jezyk1: Fiskas, to chyba twoje strony, znasz firmę?

Lol, chodzi mi tylko o skuteczność, nie chcesz nie odpowiadaj. Komentarze zostaw dla siebie.

No ale MaxPan ma sporo racji, przeciez te dwa softy robia zupelnie cos innego to jak mozna ich skutecznosc porownywac? LFE zaklada blogi, a SB wysyla komentarze na blogi. Zupelnie dwa inne narzedzia.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

mylisz narzędzia do zarządzania z narzedziami do spamowania :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ta cena mnie troche odstrasza ale jednak takie blogi mają przebicie...

Chociaż nie wiem czy nie lepiej zlecić komuś napisanie automatu do zakłądania takich blogów na każdy dodać widget kod html tudzez php wstawić kod naszych linków i po kłopocie...+ jeszcze jakiś graber treści...

Narzędzie napewno przydatne... Jednak chyba się nie skusze:P

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 3 tygodnie później...
Ta cena mnie troche odstrasza ale jednak takie blogi mają przebicie...

Chociaż nie wiem czy nie lepiej zlecić komuś napisanie automatu do zakłądania takich blogów na każdy dodać widget kod html tudzez php wstawić kod naszych linków i po kłopocie...+ jeszcze jakiś graber treści...

Narzędzie napewno przydatne... Jednak chyba się nie skusze:P

No to jak myślisz ile kosztuje takie narzędzie - chętnie kupię coś do zakładania dużej ilości wpmu na różnych domenach / subdomenach (jesli ktoś zna proszę o info)...

ps. Marcin ma rację - swoje domeny, swoje blogi - Pańskie oko konia tuczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności