Skocz do zawartości

[Wykonam]Aplikacje na zaplecze

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Państwu do zaoferowania, zaprojektowanie i stworzenie unikalnych skryptów na zaplecze, dopasowanych pod tematykę Państwa serwisu, lub skrypty zastosowania ogólnego, czyli np katalogi, miniCMS dla osób tworzących strony dla klientów, oraz masa innych skryptów.

Na swoim koncie mam już wielu zadowolonych klientów, którzy skorzystali z mojej oferty, i nadal z nimi współpracuję.

Cechy aplikacji

- SEO Friendly

- Szybkość i łatwość indeksacji

- Dynamiczna mapa

- Szablon darmowy, lub za dopłatą możliwość stworzenia unikalnego, cena zależy od tego jak bardzo rozbudowany będzie szablon.

- Dobre wewnętrzne linkowanie

- Dynamiczne meta tagi

Skrypty które jestem w stanie wykonać

- katalogi stron www

- aplikacje pod site

- systemy CMS(dla małych stron zapleczowych lub bardziej rozbudowany)

- generatory treści

Ponadto, oprócz skryptów w/w jest możliwość napisania innych zgodnie z Państwa oczekiwaniami.

Czas wykonania aplikacji: od 1 do 7 dni, w zależności od tego jak bardzo aplikacja będzie rozbudowana

Cena aplikacji: od 100zł

Ważne: W wypadku kiedy wartość zleconej aplikacji wyniesie minimum 200zł, indeksowanie zaplecza + dopalenie przy pomocy SWL jest GRATIS.

Faktura VAT/Rachunek: Nie

Moja oferta, zawiera również indeksowanie zaplecza. Ceny już od 30zł za stronę www. W razie jakichkolwiek pytań, proszę o skontaktowanie się ze mną.

Kontakt

- PW(najlepiej)

- E-mail: pawel-cyrklaf(wiadomo_co)wp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności