Skocz do zawartości

Szkolenie - nie wiem czy było

stub

Rekomendowane odpowiedzi

artykuły popełnione przez tego Pana i tak nic nowego nie wnoszą i prawie w 80% w treści są podobne do innych z wywiadu z inna specjalistką od pozycjonowania :jezyk1: i jak dla mnie są tak ogólnikowe i powierzchowne, że szkoda gadać , a w niektórych fragmentach delikatnie mijaja sie z prawdą, ale jeż ma racje co do jednego nie ma co faceta równać z glebą (sam tego dokona prędzej czy później trafiając na jakiegoś specjaliste z branży*)

P.S.\

* to mnie akurat nie dotyczy - za cienki bolek jestem ...... jeszcze :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jez ale o co chodzi?

Chodzi o to, że smutno patrzeć, jak działają prawidła psychologii mas. Ktoś jest spoza "towarzystwa", lekko mu zagraża, to całe "towarzystwo" się na niego momentalnie rzuci...

rozumiem, ze gadanie o farmazonach tzw językiem biznesowym warte jest 1500zl? ok, kto chce sluchac, niech placi i slucha. (...)

... nie zastanawiając się, na kogo w ogóle się rzuca, czy aby jest to tylko gadanie o farmazonach, czy też nie. Może jest warte, znając życie pewnie nie jest warte - ale nie oceniam tego, bo nie znam człowieka. Obserwuję jak część osób nie zna go a jednak rzuciła się na niego z pazurami /Tomek ;)/ i wyłącznie dlatego stanąłem w obronie.

niczym mnie nie zaskoczył, nic nowego sie nie dowiedziałem.

Bo Ty bezsprzecznie jesteś jednym z najlepszych pozycjonerów w Polsce.

Pozdrawiam, J.

Okto może tak... czy ktos by był chętny i miał sponsora na ta imprezke, a później relacja z tego co tam było... faceta nie gasze do końca ale raczej mi się wydaje ze będzie to naganianie nowych klientów firmy, a konkretów żadnych nie będzie. bo to nie ta klientela.

Zawsze mozna zaprosic goscia na forum i z nim pogadac :jezyk1:

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Bo Ty bezsprzecznie jesteś jednym z najlepszych pozycjonerów w Polsce.

rany, dziekuje bardzo, ale chyba nie zasłużyłem.

z tymi farmazonami to jest tak, ze mam wrażenie (a niechbym się mylił, a co tam), że pogadanka będzie o podstawach, prostych rzeczach, title, klucze, parę prawideł...

ok, są ludzie, którzy potrzebują podstawowych historii... dlaczego warto, ile mogę zyskać, nowa dziedzina, pole do zagospodarowania...

rzecz w tym, że za te pieniądze to dla mnie mało... no ale w sumie to wcale nie taka duża kasa...

tak sobie myślę, że potrzeba konferencji branżowej. nie ważne za ile, ważne że o konkretach. tyle, że nieprędko się taka wydarzy (i też, niechbym się mylił...).

Zawsze mozna zaprosic goscia na forum i z nim pogadac :)

88954[/snapback]

juz jedną "specjalistke" zaprosiłem i jakoś jak na razie zero odzewu ;) albo odziew - u :jezyk1:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

konferencja dla branży by nie miała takiego tytułu i by było więcej prelegentów albo same workshops.

tak samo ja Tomek nie sądżę że w najlbliżeszej przyszłości takiej konferencji no chya że ktoś z forum by chciał cos takiego zorganizowac i by było zainteresowanie ze strony prelegentów( inaczje by wyszła imprezka przy piwku)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Chyba warto zakończyć zdaniem: lepiej wykazywać swoje mocne strony, niż słabe strony konkurencji.

Pozdrawiam, J.

88930[/snapback]

Lepiej dbać Jeżu :jezyk1: żeby firmy reklamujące swoje usługi nie robiły potem złej prasy branży Seo w Polsce nie tworzyły standartów i kodeksów niby w imieniu innych.

Takich przykładów mamy mnóstwo . 2suns,internetstandart.Puls Biznesu i wiele innych

Lepiej edukować i nie poprawiać po kimś.

I wkróce bedziemy edukować i konferencyjnie i informacyjnie

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

ale chyba nie zasłużyłem.

Nie zasłużyłeś. Adresatem komplementu był beerbant.

Jeżuuu... chyba drugi, a może trzeci raz czytam o Twoim seo-dopalaczu. Frapujące. I dołujące jednocześnie. Pozostaje mieć nadzieję, że nie zechcesz zagospodarować chodliwych branż, poza Twoją.

Mam dwa naiwne pytania OT:

1. Czy ów dopalacz jest w stanie zadziałać "w drugą stronę" ?

2. Czy wg. Tojej wiedzy masz monopol na to rozwiązanie ?

Nie zasłużyłeś. Adresatem komplementu był beerbant.

89049[/snapback]

aluzju poniał :D:shok:

dzięki za sprowadzenie na ziemię. a już obmyślałem nowe stawki...  :D

89063[/snapback]

nie pękaj podzielimy sie zleceniami i zawsze Ci coś podzlece :shok:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności