Skocz do zawartości

Banowanie (stron) przez onet

Revol

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

przeczytałem całe to formu(chyba) i nie znalazłem nic dokładnego na temat w jaki sposób onet banuje strony powidzmy za spam. spotkałem się ostatnio z takim stwierdzeniem i po przeszukaniu internetu nie mogłem znaleść nic dokładnego poza niewielkimi wzmiankami. jeżeli ni sprawi wam to problemu a wiecie coś na ten temat to prosze napiszcie.

sry za temat i prosze o nie wyzucanie mi ze jest cos napisane tu albo tu. widocznie jest to moja wina ze tego nie zauwazylem, ale nie zucajcie sie na mnie. nie lubie tego poniewaz wprowadza to nie miłą atmosfere.

z góry dziękuje za odp.

szukaj.onet.pl/pomoc/5720,index.html - do tego domyslnie dopisz jeszcze sobie : <onet indeksuje tylko te witryny, które chce indeksować, szczególnie pomijając wyniki z portali konkurencyjnych lub takich, które jego zdaniem powinny płacić onetowi za reklamę, a tego nie robią, bo pojawianie się w wynikach wyszukiwania to zdaniem onetu reklama.Nowa wyszukiwarka onetu to zdecydowanie największa kicha jaka może się urodzić w głowach beznadziejnych informatyków, kierowanych przez "speców" od manipulowanej pseudoreklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności