Skocz do zawartości

pozycjonuję podstronę

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki posiadanemu zapleczu wielu stron wypozycjonowałem do top 10 stronę główną pewnego serwisu. Teraz przy użyciu tego samego zaplecza pozycjonuję podstronę tegoż serwisu, na inną frazę. Czy to, że z tych stron zapleczowych prowadzą już linki do strony głównej w jakiś sposób deprecjonuje siłę nowych linków które umieszczę teraz do pozycjonowanej podstrony? Nie chodzi mi o to że każdy link wychodzący który już jest osłabił trochę to zaplecze. Chodzi mi o to czy byłoby lepiej dla nowo pozycjonowanej strony aby już istniejące linki w tym zapleczu prowadziły sobie do jakiejś innej strony a nie jak to ma miejsce że do strony głównej witryny której podstronę teraz chce pozycjonować przy użyciu tegoż zaplecza.

Czy to, że z tych stron zapleczowych prowadzą już linki do strony głównej w jakiś sposób deprecjonuje siłę nowych linków które umieszczę teraz do pozycjonowanej podstrony?

Tak. Lepiej skonstruuj nowe zaplecze - da to lepszy efekt.

Ciemna strona mocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności