Skocz do zawartości

Test kosztów pozycjonowania, Xrumer - e-weblink.com i innych metod

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zastanwia mnie jeszcze czemu Xann napisal, ze cena 10 000 pkt to 200 - 300zl. Przeciez tyle pukt to jak cos kosztuje 20 - 30zl, za 200 - 300zl to mozna kupic 100 000pkt.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

UWAGA:

Proszę przeczytać uważnie pierwszy post, nie jest to test na najbardziej wyrębiste narzedzie do pozycjonowania stron a na koszt wypozycjonowania strony niezależnie jaką metodą

Test prowadze 7 dni, wyniki dziś opublikowałem kolejne za następne 7 dni itd, przeznaczyłem 2 tys pkt na frazę zeby zobaczyć co osiągne w tych frazach

I teraz najważniejsze, każdy zna frazy, każdy może dowolną swoją metodą sprobować wypozycjonować te frazy i nam się pochwalić ile "kasy" na to zużył - może ktoś to zrobi sama optymalizacją strony (patrząc na wiekszośc fraz wiemy że jest to możliwe) a może ktoś zrobi to dwoma linkami , macie swoje blogi swoje strony, zapraszam do testu

Jak już wspomniałem ja dałem pod 2k na linka i zobaczymy co będzie

Marketing internetowy dla firm

Przecież w pierwszym poście jest tabelka z której wynika jaki jest skok pozycji (155+2=157). Eksperymentuje na swojej firmowej stronie więc trudno żeby wcześniej nie było do niej linków.

To był błąd bo do testów najlepiej dawać świeże domeny, choć Ty też nie zawsze dajesz nówki (post z testem publikera).

Xannie jakos nie ustosunkowales sie do tego jakie pozycje zajmowala Twoja domena na starcie. Prosilbym o ich podanie

I ustosunkowanie sie do linków które przytyoczyłem.

Masz niewielkie pojecie o pozycjonowaniu i analizie stron, w przeciwmym razie sprawdził byś jak ta strona wyglądała tydzień temu, (wybacz ale jak to sięrobi nie będe zdradzał) co za tym idzie wiedział byś jakie frazy były na stronie a jakie pojawiły się w ciągu ostatnich 7 dni

Po roku od dodania pozostaje jakieś 65-70%. Więc są to linki bardziej stałe niż rotacyjne.

raczej cały czas piszez żeczy wyssane z palca po jakim roku ? rok temu nikt nie słyszał o blastach

moze lepiej sprawdz robioną domenę ile z tych linków nadal istnieje a przekonasz się ze niewiele moze 1%

Marketing internetowy dla firm

Strona Xann.net na analizowane frazy posiadala link z mocnych domen tuz przed podjeciem testu.

Kolego drogi, na tych stronach co wymieniłes linki były:

https://www.roland.net.pl/ - minimum od połowy 2008

https://www.angotti.pl/ minimum od początku 2007

z anchorem pozycjonowanie, a nie tuż przed ruszeniem testu...

reszty nie sprawdzam bo mi się nie chce :]

Dziwię się, że Tomek do porównania dał starą domenę xann.net, a nie jakąś nowszą, no ale zobaczymy co z tego wyniknie :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności