Skocz do zawartości

Test kosztów pozycjonowania, Xrumer - e-weblink.com i innych metod

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

lol google mowi SWL nie, a Xrumerowi i podobnym tak no to bardzo ciekawa dyskusja widze :)

Linki z XRumera dla algorytmu są naturalne, bo przecież niczym się nie różnią od sytuacji gdy użytkownicy tysięcy forów reklamują twój produkt.

Spamerskie zaplecza z SWL Google może zbanować, fora na zawsze pozostaną w indeksie.

Myślisz, że Google zbanuje wszystkie fora (a przynajmniej te zawierające "Powered By IP.Board", "Powered by vBulletin", "Powered by phpBB"), po to żeby linki z nich (dodane XRumerem) miały zerową moc? Oczywiście że tak się nigdy nie stanie, bo to by obniżyło jakość wyników, przecież często się szuka postów na forach.

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Akurat haslo ksan jest mało imponującym hasłem bo strony które są w topie nie mają praktycznie Bl.

zrozum nie chodzi o to czy hasło jest imponujące czy nie, jak chcesz sprawdzic narzedzie czy jest skuteczne i czy coś moze to pchasz nim taką farazę której nie ma na stronie, wówczas wiesz ze ta fraza wyszła dzięki temu narzedziu a nie innym czynnikom, po prostu wykluczasz czynniki zewnetrzne, na tym polega test na to czy narzedzie jest skuteczne czy nie jak widać na załączonym obrazku w tym przypadku e-weblink jest skuteczny

Marketing internetowy dla firm

Od 4 miesiecy linkujesz ta fraze a jest jedwo 6. To slaby wynik, wiec trudno mowic tu o skutecznosci systemu.

Pobij ten wynik pobij tą fraze a wówczas powiesz ze linkując 1000 pkt ewelibnka osiągnołem słaby wynik

Zanim coś powiesz pokaż ze potrafisz lepiej, ja tą fraze osiągnołem linkując stale 1000 pkt a TY ?

Cały ten temat założony przez Xann'a pachnie wielką prowokacją.

Nieobiektywne założenia, które mają udowodnić wyższość swl.

Jedno logiczne zaprzeczenie całej idei tego testu:

--- zróbmy test kosztów pozycjonowania e-weblink i XR dla 100 domen ---

i pomnóż sobie wtedy Xann swoje wydane pieniążki na te 10k punktów razy 100.

poza tym złośliwie dodam - z najtrudniejszą frazą testu czyli - "pozycjonowanie"

mówiąc delikatnie nie zaszalałeś skok w 7 dni ze 157 na 155 obrazuje rzeczywistą wartość

swl w kontekście prób pozycjonowania trudnych fraz, zrobiłeś sobie sam antyreklamę.

APELUJE do:

it_management

βασιλιάς

djoli1987

zachowajcie swoją blackhatową wiedzę dla siebie;) przez te emocjonalne dyskusje i tak piszecie

bardzo dużo szczegółów. niebawem Xann który postawił tezę że it_management nie potrafi używać

swoich narzędzi zażąda żebyście przedstawili mu tutoriale do XR, LFE, SB itd hehe:D

a wy mu je w nerwach podacie...

Bicie piany o nic. Test Xanna jaki i IT są o kant rozbić oba mają poważne błędy logistyczne i taki test mogę wykonać sam dla każdej metody i za każdym razem będę miał tak wynik jaki zapragnę. Sztuczka polega na przekierowaniu 301 starej domeny na świeżą domenę i zdobywanie linków - taka najprostsza metoda na oszustwo w teście (praktycznie nie do wykrycia jeśli się nie zna domen przekierowanych)

xR nie nadaje się do pozycjonowania i jeśli ktokolwiek uważa że przez xR zdobędzie topowe słowa w "etyczny" sposób mam na myśli linkowanie xR do głównej domeny bez pewnych sztuczek daleko nie zajedzie na tym i tak samo pozycjonowanie e-webem czystej domeny skończy się śmiechem na sali

Oba narzędzia są tylko narzędziami i skończmy tu już wychwalanie xR które praktykuje IT celem sprzedaży blastów bo potem przyjdzie płacz i rozgorycznie

Już nie raz podkreślałem że mam awersję do SWL (wszystkich) mam xR z potężnymi bazami i co z tego? - to tylko narzędzia umiejętnie użyte pomogą zdobyć wyznaczony cel ale nie powinny być podstawą działania seo i ja osobiście bym się nie odważył dobrej strony linkować xR bo uważam że xR to zło konieczne ale do indeksowania setek domen w krótkim czasie.

Podsumowanie:

Test Xann-a i test IT są o kant rozbić, z tym że prędzej IT wyleci z indeksu niż Xann

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Cały ten temat założony przez Xann'a pachnie wielką prowokacją.

Nieobiektywne założenia, które mają udowodnić wyższość swl.

Czytanie ze zrozumieniem kłania się, nie chodzi o wyższość SWL, przeczytaj pierwszy post uwaznie czego tyczy się temat, zanim odpowiesz , może zapoznaj się z tematem

Panowie,

"Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych"

Do czego innego służą dynamiczne SWLe a do czego innego BLAST w sztucznym czy naturalnym wykonaniu.

Sprawa wygląda tutaj tak:

- BLAST daje efekt w momencie kiedy jest wykonany z jakimikolwiek zasadami logiki i AI a nie tylko zasrania miliona forów, postem (albo nawet uwaga: USEREM) który nijak ma się do tematyki i czegokolwiek co przypomina naturalne działanie. Można sobie zrobić nawet 10 blastów - a następnie spuścić je w toalecie, jeśli ktoś korzysta tylko z wycinka możliwości jakie blast daje (IT_MANAGMENT towar ma najlepszy ;) - jakby GEORGE_UK nie zamilkł na forum, to też by miał)

Punkt dla Blasta bo wykonany z głową może dać znacznie mocniejsze linki niż te z SWL.

Co do testu, jeśli ktoś wie, że Xann nie jest z Gdańska i raczej nigdy nie był (jego dziadek nawet nie był) - to poprawnie potrafi odczytać tabelkę.

#seo @ ircnet

Z tego co widze nawet tak łatwa fraza jak ksan wypadła poza top10.

Takie stwierdzenie tylko pokazuje że nie wiesz o czym mówisz i nie masz bladego pojęcia o SWL'ach

charti.jpg

Fraza ktora nie istnieje jest pchana jednym 1000 pkt w ewelibnku, dla tych co maja pojęcie o SWL wystarczy takie info żeby stwierdzić co potrafi i jaką ma moc to narzędzie

ps. widzisz jeżeli ta fraza bedzie nawet w top30 to jest skukces dla tego narzedzia bo jakoś ta strona tam się znalazła pod tą frazą - inne czynniki zostały wykluczone

Mozesz za kilka dni uaktualnic pozycje ze swojego niby testu ?

Mogę utakualnić już dziś ( po 9 dniach testu )

przechwytywaniel.jpg

...Na Twojej stronie wiele razy paza haslo : xann - ksan jest bardzo podobne bo google czesto stosuje zamiennik : x = ks wystarczy wspomniec seks i sex...

No i nie należy zapomnieć, że G dwa nn połączyło w jedno n aby zaoczszędzić na mocy... Ciekawe jak by Xann ustawiał na iksan, to G by iks potraktowało jako x, Tomek rób testa :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Na Twojej stronie wiele razy paza haslo : xann - ksan jest bardzo podobne bo google czesto stosuje zamiennik : x = ks wystarczy wspomniec seks i sex

a 'koszulki' przestawia na 'tshirt'

ko=t

sz=sh

u=i

lki=rt

https://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...6f7199a8b9ad3c2

jestes pewien ze to rozbija sie o przestawianie liter a nie powiazanie synonimow?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności