Skocz do zawartości

Test kosztów pozycjonowania, Xrumer - e-weblink.com i innych metod

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O e-webie można mówić wiele ,a o sposobie jego promowania przez Xanna jeszcze więcej i pomimo że wkurza mnie jak większość użytkowników natarczywe reklamowanie eweba przez Xanna to jednak nie da się zaprzeczyć że jest to bardzo skuteczny system i ma wiele zalet w porównaniu z konkurencyjnymi systemami ,a też nie można zapomnieć o tym że w ewebie bardzo dba się o jakość linków m.in. wymagane 500BL i kary za więcej niż 9 linków wychodzących.

βασιλ dokładnie jest jak piszesz, więc ze wzgledu na tą proporcjonalność gdzieś trzeba postawic granicę na tak zwane: bo tak...

Gdzie bys tej granicy nie postawił zawsze znajdą się tacy, którzy powiedzą granica +1 czy granica -1 to niema wiekszej różnicy i sytem jest bee...

Ja osobiście wolę by moje linki pojawiały sie na stronie z 9 linkami niż z 11 :D

z mojej strony EOT

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Xann nie mógł się opanować i po złośliwości zrobię podobnie jak "it_management" wytykając mu spadek frazy XANN ;) a tak w ogóle, to widzę że konkurujecie ze sobą jak KACZYŃSKI I TUSK w naszym rządzie

MOIM ZDANIEM STRONA WRÓCI DO 10 dni - nie raz widuje spadki w pozycjach na nowych stronach pozycjonowanych

TAK JAK WSPOMINAŁEM "ksan" ze wróci na miejsce i u mnie jest 8

Moim zdaniem, darujcie sobie takie złośliwości i zróbcie coś pozytywnego. Jedno wahanie a tyle zachodu i zaraz bez sensowych komentarzy. Tylko czekać, aż się one pojawią.

Kit na ludność

@monika: prosze poczytac co to takiego "netykieta"

zakaz używania wielkich liter bez potrzeby, gdyż oznaczają KRZYK

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie chcę się wtrącać, ale wg mnie od 2 lipca to nie jest dobry okres do analizowania pozycji. Od tego dnia część moich fraz, które nie powinny być w TOP30 siedzą w TOP10, te co były w TOP10 od 2 lat wyleciały na 2 stronę wyników itp hece. Patrząc na to co się dzieje, monitorowana strona nie zasługuje ani na 12 miejsce, ani na 164 ;)

Chyba się update PR nie udał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności