Skocz do zawartości

Xrumer - APEL do moderatorów

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Lekarstwo na wszystko. :lol:

Może nie na wszystko, jeszcze przydaje się ScrapeBox do szybkiego generowania baz (Hrefer jest wolniejszy) i jakiś generator contentu pod wpisane keywordy.

Prawdę? Dziś jakiś top , ale na jak długo ? na tydzień? miesiąc ?

Wasze systemy wymiany linków łatwiej wykryć algorytmicznie niż nasze posty na forach.

A ile zrobi tych topów ludziom zlecającym to samo : pozycjonowanie , kredyty ??

To już zależy od niego.

Ja nie przyjmuję podwójnych zleceń na te same frazy, niektórzy w branży stosują licytację.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@it_management, która to twoja strona w top10 na pozycjonowanie, bo nie widzę ? czy tylko xrumerem jesteś w stanie takie smrody pozycjonować jak "administrator linux" ?

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Ja proponuje założenie działu "pozycjonowanie i moralność" ^^

Kiedyś było tak że te bardziej spamerskie metody były poruszane na tym drugim forum :lol:

Pokazuje ze sa alternatywy : xrumer, senuke,scrapebox , link farm evolution

Widoczne rosnąca z czasem konkurencja wymusza stosowanie desperackich metod, chociaż i tak dla większości fraz wystarczy to:

1. zaloz zaplecze

2. dopal swl

nihil fit sine causa

Jak dla mnie xrummer jest zwyklą dodawarką. Z tym że lepszą od innych bo jest droższy a dodatkowo utrzymanie go kosztuje. Dzięki temu mniej osób go ma bo mniej osób na niego stać i robi się większa konkurencja.

Kiedyś kupowało się takie narzędzia jak scuttler czy adder jednak technika idzie cały czas dalej na przód i przy większym pozycjonowaniu niewystarczy wykupic mocne linki dodac do katalogów i dopalić SWLem. Linki zdobywa się latami a xrummer pozwala je zdobyć w bardzo szybkim czasie.

PS.

Jestem za usunięciem wszystkich tematów na forum o xrummerze. Za względu na własnie takię wątki i konkurencje :lol:

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Ale wtedy będzie znowu Xann

Xann ? Nie lubię go za agitację, ale chyba ciut się pomyliłeś - koleś coś TWORZY, działa przy systemie, dzięki temu też jakaś wiedza powstaje o googlu. A Xrumer ? - tylko jazda...

Po prostu boisz się konkurencji, a sam nie jesteś w stanie zapłacić za XRumera, bo masz za mało klientów, a XRumer kosztuje tyle samo niezależnie od liczby pozycjonowanych stron.

Kolo, co ze mnie za pozycjoner. Mnie nawet na SWL nie stać.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Mój wniosek o usunięciu był nie dla tego, że ten program nie daje efektów, ale dlatego, że sprowadza TO FORUM NA DNO !

a ponadto jak się okazuje, najprawdopodobniej najwięksi profesjonaliści w tej dziedzinie jadą na NEO : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry712140

pitolą o proxy, sroxy ...żenada

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Bardzo dobry temat!

Mnie też już chce się rzygać jak co wejde w jakiś temat typowo o pozycjonowaniu i wyskakuje IT ze swoją usługą xrummer'a.

Prawda jest taka, że gość robi sobie pijar typowo pod swoje usługi - te zapewnienia o braku filtrów etc... :lol:

Ludzie co siedzą w seo od 2004 roku mają swoje zdanie na temat xrummera, ja też mam - krótkoterminowe zagranie na niszowe frazy typu administrator linux.

Pokaż prawdziwe frazy, które zrobiłeś tylko XR to pogadamy, bo gadki na zasadzie lekarstwo na wszystko to można sobie wsadzić w du**

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności