Skocz do zawartości

Xrumer - APEL do moderatorów

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybyś się na pio pojawiał i rozmawiał o innych rzeczach niż reklamował blasty i xrummera to bym wiedział z kim rozmawiam, a tak wciskasz mydlinę :lol:

Zachód ? mówisz o niemczech, holandii, belgii ? z tego co mi wiadomo to polskie SEO i polscy specjaliści są naprawdę na światowym poziomie :)

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pio jest kilka lat do tyłu za zachodem. Teraz na BHW używa się tylko xrumera bądź zakupuje się blasty u innych. Nie wierzysz - wejdź, nie znasz angielskiego - nic nie wiesz.

Może czytują i mają, a nawet używają xrumera, ale nie reklamują co dwa posty swoich blastów. I to pokazuje klasę niektórych. Jedni pozycjonują przez stopkę inni szukają klientów przez stopkę.

Pokaż prawdziwe frazy, które zrobiłeś tylko XR

Tylko XRumerem nigdy nie wypozycjonujesz, bo jakiś wpływ na pozycję ma chociażby content czy sama nazwa domeny.

Ale wiadomo że XRumer jest obecnie najlepszym programem do pozycjonowania stron w Google.

Zachód ? mówisz o niemczech, holandii, belgii ? z tego co mi wiadomo to polskie SEO i polscy specjaliści są naprawdę na światowym poziomie :lol:

Określenie "Zachód" w SEO dotyczy USA i UK.

O tym że w Holandii czy Belgii pozycjonerów nie ma prawie wcale to wie każdy.

Oferta związana z pozycjonowaniem pasuje do stopki forum pozycjonerskiego.

Oferta remontów mieszkań - nie bardzo.

dlaczego? To moja strona którą osobiście sobie pozycjonuję między innymi stopką, zapleczem, swl i długo jeszcze mogą wymieniać. Pozycjonuję !! Nie szukam klientów:)

@mario1973 dorzuć jakąś ankietę do tematu.

Wiesz co, to nie wybory. Nic złego się nie stanie w przypadku zablokowania wszelkich pustych dyskusji o tym programie. Starych użytkowników nie ubędzie, a nowych dzieci neo nie przybędzie.

Ewentualnie jak uważają właściciele może gdzieś na samym dole pod śmietnikiem można zrobić dział piaskownicy dla zwolenników tego programu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Wiesz co, to nie wybory. Nic złego się nie stanie w przypadku zablokowania wszelkich pustych dyskusji o tym programie. Starych użytkowników nie ubędzie, a nowych dzieci neo nie przybędzie.

Jak XRumer ma być zabroniony na tym forum, to niech systemy wymiany linków rotacyjnych też będą zabronione. W szczególności oferty sprzedaży punktów.

Nie mam nic przeciwko jeśli ktoś wychodzi ze swoimi metodami, popiera wszystko testami i zbiera klientów. Nie lubię natomiast jak ktoś pisze bzdury, a analfabeta niestety poległ podczas rozmowy o podstawowych pojęciach seo, czy marketingu internetowego, więc dla mnie nie ma porównania. Wiem ze sporo osób jest zła bo sposób jest poza zasięgiem, ale prawda jest taka że odpowiednio użyty xrumer jest obecnie najlepszym automatem. Właściwie to powinniście ładnie podziękować it, bo rozruszał trochę forum, mnie na przykład skłonił do wykonania testu fora/ilościówka vs. linki z domen high authority (pr7+,.edu) dodawanych ręcznie. Sam byłem zbyt leniwy żeby zrobić testy całkowite, częsciowe se pykne, mam do czego się odnosić.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

dokladnie tak jak mowi FiKaS gdyby IT rozmawial na forum na inne tematy itd to by bylo wszystko ok. Dzial targowisko jest wiec moze sie tam oglaszac. Niestety IT przyjal inna taktyke i promuje usluge w postach zachecajac do kupowania u niego na PW, a to chyba nie jest prywatne forum, czy ja sie myle ?:)

Po za tym widzialem ogloszenie na ZPN i nick "It_Management" (wnioskuje ze to ta sama osoba). Reklamuje pozycjonowanie m.in tekstem w stylu "Prosze wpisać sobie w google : pozycjonowanie gdansk - pozycja w top3 pozycjonowanie - w top 30 Niech Pan zapyta na jakie frazy wypozycjonowana jest ich strona i od razu wiadomo kto jest zawodowym pozycjonerem a kto amatorem." a chyba doskonale wszyscy wiedza jak sa pozycjonowane te frazy :) czyli rozumiem ze spamowanie Xrumerem, LFE, Seonuke i Scrapopxem to cos dla wybitnych profesjonalistow, a reszta sie nie liczy :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności