Skocz do zawartości

Xrumer - APEL do moderatorów

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem rynek seo w Rosji jest trudniejszy niz w Usa. Oczywiscie jest to moje prywatne zdanie poparte niewielkim doswiadczeniem.

Dla przykladu porownam dodawarki do katalogow :

Nasz rodzime : publiker,adder : sa w stanie zamiescic link w maks 2-4 tys katalogow

Jakis czas temu zlecalismy katalogowanie jednej rosyjskiej firmie i efektem byly wpisy w ponad 40 tys katalogow

Co do prawdziwych fraz jakie udalo sie wypozycjonowac mojej firmie to np. toner w yahoo.jp

Xrumer jest tylko elementem strategi. Podstawa to synergia narzedzi i metod o czym wielokrotnie sie juz wypowiadalem.

Moim zdaniem wybieranie tematów które maja być cenzurowane wydaje sie byc pomyslem conajmniej smiesznym.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w mario1973 obudziła się rozpacz - próbuje uzyskać cenzurę aby nikt nie mówił o tańszej i lepszej metodzie odbierającej mu klientów :)

Musisz zrozumieć, że ja nie mam nawet JEDNEGO klienta.

Jedyna 'rozpacz' jaka mnie ogrania, to to, że nie widzę sensu czytania tego forum, bo w co drugim wątku : blast - rzygam tym już.

Jakbym miał takie zaplecze xrumerowe jak tutaj niektórzy piszą, zrobił bym SOBIE top1 trzy frazy i z tego zarabiał 1000 EU dziennie i siedział cichutko jak mysz pod miotłą.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

it_management: jak chcesz to poruszaj temat xrumera, mysle ze wiekszosc osob drazni jednak to, iz caly czas piszesz tak jak wspominalem "xrumer to, xurmet to" "pusc blasta" "u mnie za 150" "xrumerem w tyle" bla bla bla.. Jako narzedzie jest to fajny soft, ale ostro przesadzasz z reklamowaniem tej uslugi. To przynajmniej moje zdanie. Nawet w dziale poczatkujacych widzialem jak to polecasz, oczywiscie w innych tematach wskazujac, ze u Ciebie wyjdzie to najwydajniej :)

Musisz zrozumieć, że ja nie mam nawet JEDNEGO klienta.

Czyli masz własne serwisy z dużym ruchem, które pozycjonujesz i na nich zarabiasz tysiące?

Jak też nie, to lepiej byłoby jakbyś się nie wypowiadał co ma być zabronione, a co nie.

Jedyna 'rozpacz' jaka mnie ogrania, to to, że nie widzę sensu czytania tego forum, bo w co drugim wątku : blast - rzygam tym już.

Bo nie stać cię na XRumera, który jest najlepszym programem do SEO, przy dużej liczbie pozycjonowanych stron także znacznie tańszy niż jakakolwiek usługa online typu SWL czy "adderek webmini" o skuteczności na poziomie 2%.

Jakbym miał takie zaplecze xrumerowe jak tutaj niektórzy piszą, zrobił bym SOBIE top1 trzy frazy i z tego zarabiał 1000 EU dziennie i siedział cichutko jak mysz pod miotłą.

Zdobycie top 1 trochę trwa. Top 10 na jakąkolwiek frazę przy odpowiednim budżecie to nie problem, ale top 1 już tak.

Fikas : zapraszam Cie na pw mozesz podeslac dowolna czysta domene wykonamy blast , a Ty za 2-3 miesiace sam napiszesz uczciwa i prawidzwa opinie.

Przyjmuje temat. Równo 7 października dam znać info o efektach :-)

Chcesz cos sprzedac? Idź do ogłoszeń, chcesz testować bardzo dobrze, ale przetańcie chrzanić o lekarstwie na topy w G, bo takiego nie ma i nie bedzie. Na każdą akcje pojawi sie wczesniej czy później reakacja ze strony G. I ten jest wyżej, kto potrafi sie dostosować do tych reakcji.

Sam program jest barszo dobry w połączeniu z dobra i przemyslaną metodologią. Bez metodologii dziś Ci stanie jutro opadnie... Jak w życiu :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tu znow wracamy do gdybania co bezdie... a moze cale seo zniknie bo google stanie sie jedna wielka agencja pozycjonerska i top5 bedzie do licytacji ?

Takich teorii mozemy sobie tworzyc wiele.

Ja mam propozycje : zapraszam na pw 3 osoby ktore przeprowadza niezalezny test xrumera, warunek : min 1000 postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności