Skocz do zawartości

Dodawarka - gdzie znalezc i czy warto.

Suknie Slubne

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktos wie gdzie znalezc jakas dobra dodawarke (najlepiej darmowa)?

Wyczytalem gdzies ze jest to dobry spospob na darmowe linki w szybkim czasie.

Prosze o opinie czy jest to jeszcze warte zachodu ?

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

jak najpierw zainwestujesz 350zl w publikera i do tego serwer to potem bedziesz mial darmowe :)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=72644

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Dobrych oraz darmowych nie ma i nie będzie.

Jak w prawie każdej branży :)

Czy warte "zachodu"?

"Zachodu" nie ma prawie wcale. Kupujesz, instalujesz, konfigurujesz i na jakiś czas zapominasz.

W tym czasie można, na przykład zająć się pozyskiwaniem linków w bardziej wartościowych miejscach.

Kiedyś jeszcze w pewnej firmie na praktykach dodawałem stronę do katalogów ręcznie - mój rekord to 80 wpisów do katalogów w 8 godzin, natomiast jak po tygodniu praktyk dostałem program sprytne katalogowanie to 80 wpisów było w godzinę.

masz dosyć pracy na etacie, własna firma? - własny biznes

szukasz pracy? - pomocne materiały: CV wzory

oszczędzasz - lokaty ranking - lokaty bankowe

Kiedyś jeszcze w pewnej firmie na praktykach dodawałem stronę do katalogów ręcznie - mój rekord to 80 wpisów do katalogów w 8 godzin, natomiast jak po tygodniu praktyk dostałem program sprytne katalogowanie to 80 wpisów było w godzinę.

FF + Autofill i też masz 80 w godzinę. Ręcznie.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

@sh0tek - 80 w godzinę to przecież 1,33 wpisu / minute... Więc nie bardzo rozumiem co masz na myśli z tym "chyba jak każdy piszesz od nowa"...

Przecież dodając jeden wpis średnio 2,5 minuty, to w godzinę dodasz tylko 24 wpisy...

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

3 min na wpis

10 wpisów 30 min

20 wpisów na godzine

20 x 8 godzin

albo coś pokręciłem :)

Ja mówiłem na temat 80 wpisów w 8 godzin ;) a przecież można było dużo więcej

mając już narzędzie to dodawanie jest rzeczywiście dużo szybsze od ręcznego

ale zależy czy pracuje się w firmie która robi to non stop, czy firma nie związana z branżą seo, która chce jedynie zdobyć lepszą pozycję, bo po co inwestować kasę.

u mnie w firmie korzystają z dodawarka.info , ale nie jesteśmy firmą zajmującą się seo, po prostu chcieliśmy zdobyć pozycję, trochę pomogło,ale jak się nam punkty w dodawarce skończą raczej odpuścimy ;)

ja i tak preferuję dodawanie ręczne, mam zaledwie 3 strony na głowie i w zupełności daje radę

Ja mówiłem na temat 80 wpisów w 8 godzin ;) a przecież można było dużo więcej

Aaa, to źle się zrozumieliśmy :) Spoko.

Ja osobiście dodaje tylko do kilku dziennie, ale mam trochę innych zajęć. Z tym, że ja najpierw dość dokładnie badam dany katalog i dopiero wtedy gdy uznam, że jest w ogóle sens dodawać - dodaje. Nie wiem co jest bardziej opłacalne, ale dzięki temu praktycznie każdy wpis mam zaindeksowany bez żadnej dodatkowej pomocy (podlinkowywania) i mimo małej ilości widzę, że coś to daje... Wcześniej gdy dodawałem na pałe, 90-95% wpisów nie zostało zaindeksowanych w ogóle...

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności