Skocz do zawartości

Dodawarka - gdzie znalezc i czy warto.

Suknie Slubne

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu , może rok 2, była głośna akcja googla z banowanie katalogów

qlweba i innych słabych podobnych na których głownie opierają się dodawarki,

więc publikowanie w nich nie mialo sensu,

Chciałbym podbić i zapyać jak to dziś wygląda ? przynosi efekty ?

Może znacie jakieś co dodają do innych katalogow ?, najlepiej autorskich ?

szukam tez takich co wrzucają do zagrnicznych .

z góry dzięki za info

Ręcznie polecam dodawać do dobrych, moderowanych katalogów. Ręczne dodawanie wpisów do całej watahy katalogów wyróżniających się jedynie tekstem w logo strony uważam za stratę czasu, co najwyżej można je potraktować dodawarkami dla zwiększenia ilości linków (słabej jakości).

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Do ręcznego dodawania użyj SEOLighta, małe i szybkie.

Do automatycznego Kojotka https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=99970

lub publikera.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Z półautomatów mogę polecić SeoLighta wystarczy go odpowiednio skonfigurować i dodawanie wpisów to sama przyjemność dopóki po jakimś czasie Ci się to nie znudzi :-). Ale programik jak najbardziej polecam ostatnio doszło sporo nowych funkcji np. sprawdzanie pozycji w wyszukiwaniach na dane słowa kluczowe śmiga aż miło.

Biuro Rachunkowe KABA - Pełna obsługa Twojej firmy.

Bramy przesuwne - Wspaniałe ogrodzenia dla twojego domu

Podajniki pneumatyczne zaoszczędzą mnóstwo twojego czasu a czas=$

Witam!

Po obejrzeniu różnych programów zauważyłem, że wszystkie są podobne ale kupiłem seobohatera ze względu na niezłą funkcję podpowiedzi synonimów do każdej formy słowa. I ostatnia zapowiedź szybkiego skakania do podkategorii zrobiła na mnie wrażenie. Jak autor zrobi jeszcze tą rzecz o, której pisał to będzie super.

J.Sz.

chciałbym zakupić Publikera , mam pytanie co do sposobu przygotowania tekstów. Kilka tysięcy katalogów i precli = trzeba przygotować kilka tysięcy wpisów, baza synonimów przecież tez się kiedyś kończy, no raczej nie wierzę że ktoś siedzi i ciągle pisze arty :D a może się mylę B)

Przeczytałem że publiker ma możliwość ustawiania ile razy dany art ma być opublikowany. Prawda to? Wiadomo że chodzi o unikalność wpisów. Biorąc pod uwagę że program to automat , chciałbym się dowiedzieć czy jest taka możliwość bo; jeśli mam artykuł w którym na jakiś wyraz przypadają trzy synonimy {słowo I słówko I słóweczko} czyli rozumiem że jako automat publiker zrobi z tego jednego arta jeszcze trzy, z jednym synonimem każdy i je opublikuje. A co potem jeśli nie ma więcej artykułów do wysłania? zatrzymuje się czy w kółko wysyła te wpisy do kolejnych precli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności