Skocz do zawartości

[wykonam] Artykuły

Neesia

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę różnego rodzaju teksty, toteż szukam ludzi chętnych do współpracy ze mną. Mile widziana dłuższa współpraca. Dziedzina w zakresie jakiej piszę z reguły nie ma większego znaczenia, jeśli tylko mam źrodła, o które mogę się opierać.

Tworzę teksty unikatowe, więc nie ma mowy o żadnym plagiacie typu "kopiuj" i "wklej". Moje artykuły są sensowne, konkretne i poprawne pod względem stylistycznym, gramatycznym, ortograficznym. Dotrzymuję ustalonych przez zleceniodawcę terminów. Jeśli jest takie życzenie, mogę pokazać przykładowy artykuł.

Jako osoba prywatna nie mam możliwości wystawiania faktur VAT.

1000 znaków wyceniam zależnie od rodzaju tekstu, miejsca docelowego, gdzie ma zostać zamieszczony. Stawka od 5zł za 1 tys.

W razie potrzeby udostępniam swój nr tel, choć z reguły łatwo się ze mną skontaktować i bez tego.

Kontakt:

e-mail: anulaa93@gmail.com

GG: 6712421 (proszę pisać, nawet jeśli niedostępna)

Pozdrawiam Aneta B.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności