Skocz do zawartości

Hotele Pilne na 22/23

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Rozdanie nagród na miejscu

Pokoje: Cena z VAT: Ilość pokoi:

1-osobowy 280,00 zł 5

2-osobowy - podwójne łóżko 340,00 zł 24

2-osobowy - dwa łóżka 340,00 zł 33

Studio 2-osobowe - jedno łóżko 390,00 zł 3

2-osobowy dla niepełnosprawnych - jedno łóżko 340,00 zł 2

2-osobowy dla niepełnosprawnych - dwa łóżka 340,00 zł 2

Znizki

Pokoje: Cena z VAT:

SGL 280,00 zł 225,00 zł

DBL 340,00 zł 250,00 zł

TWIN 340,00 zł 250,00 zł

STD 390,00 zł 315,00 zł

W cenie pokoju:

- śniadanie

- możliwość korzystania z klubu fitness

czyli by wychodziło że biorąc pokoje dwuosobowe wychodzi 110,00pln na osobę

Drogo czy nie???

Warunki są luksusowe

Prosze o pilną opinie!!!

https://www.fortpiontek.pl/hotel.php

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Albo wersja druga

z 22/na 23 jak wiekszosć woli rozdanie nagród odbędzie się w tym hotelu wyjdzie to naprzeciw oczekiwaniom osób żeby koszty były jak najmniejsze

Każdy z forumowiczów prosił żeby ograniczać koszty

Odpadają koszty dodatkowych taxi

Ponadto jest pewna wygoda wynajmuje sale konferencyjną ma miejscu i ma miejscu jest

Hotel

Pub abyśmy mogli się bawić

-oraz pokoje noclegowe

czyli wszystko w jednym czekam na Pilną opinie

Bo jesli bedzie zgoda wszystkich to nalezy zacząc rezerwować miejsca :D! jak najszybciej

o 18 bede tam na miejscu

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Tak bo w Piątek wiekszosć wygranych pracuje jeszcze a ma daleki dojazd:(

Kill - nie szukaj dalej, akceptujmy datę 22 / 23, hotel bomba, warunki bomba, niech tylko ludzie zadeklarują przyjazd i rezerwują sobie pokoje

zaraz ślę maile z info o tym hotelu do osób które zgłosiły chęć obecności na imprezce

Musimy się ostatecznie doliczyć ile osób będzie. Z tego co wiem to Krakowa prawdopodobnie 3 osoby przyjadą z żonami, więc ostatecznie ludzi na tym party będzie więcej niż zakładamy

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

To ja reflektuję na 2 osobowe "dwa łóżka". Tylko kto będzie chciał ze mną spać w jednym pokoju? :jezyk1: A jak nie będzie chętnych to pokój 1-osobowy.

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Na stronie głównej konkursu https://konkurs2005.seopl.org właśnie pojawiła się informacja:

Planowana data wręczenia prezentów to 22 października w Centrum Konferencyjno-Hotelowym Fort Piontek w Warszawie. Na naszym forum internetowym dobiegają końca ostateczne ustalenia. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych spotkaniem z branżą SEO do wzięcia udziału w rozdaniu prezentów. Prosimy o wypełnienie [formularza zgłoszeniowego].

Osoby z poza Warszawy mają możliwość zarezerwowania pokoju w hotelu, w którym będzie się odbywac impreza.

Data chyba ostatecznie ustalona, niech każdy sobie samodzielnie rezerwuje w tym hotelu tyle miejsca ile mu potrzeba :jezyk1:

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

UWAGA W RECEPCJI REZERWUJEMY POKOJ NA HASLO SEO i dalej podajemy swoje dane

Służy to statystyce oraz obsługa hotelu wie że to na to rozdanie nagród

Powoływać się można na Panią Głowa która zna sprawe rezerwacji sali rozdania nagród

Proszę rezerwować żeby nie zbrakło miejsc w tym wątku można łaczyć w w dwuosobowe pary żeby wziaść 2 osobowe pokoje.

Pozdrawiam

w sprawie pytań proszę do mnie dzwonić 0601610025

Rezerwacja: Hotel

tel. (48-22) 819-01-71, 819-01-72

fax. (48-22) 22 819-00-43

Informacja potwierdzona, że w tym hotelu obowiazują ceny ze zniżkami :jezyk1:

Ktoś już zarezerwował jakiś pokój?

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Chciałbym poinformować że część osób spoza Warszawy poinformowała mnie że ma mieszkania w Warszawie wiec tam sie zatrzyma i sama sobie da radę

A w ogólnym rankingu nie liczę modów adminów itd którzy się pojawią

Bedzię dużo osób a jesli przyjerzdzacie z osobami towarzyszącymi to wiecej:D

Białołęka... uuuu... Będę musiał pokonać odległość równą odcinkowi łączącemu dwa najbardziej odległe od siebie miejsca Warszawy, :shok: korzsytając z komunikacji miejskiej. I tak mam szczęście, że w Warszwie jest impreza.

Wedle prośby deklaruję swój przyjazd, sam (do dziś nie byłem pewny).

Rozumiem, że impreza będzie do rana, tzn. około 6-8. Bo pokoju nie rezerwuję, a zanim zaczną kursować dzienne utobusy, do domu nie wrócę. Mam nadzieję, że wszyscy nie porozchodzą się do domu/hotelu wcześniej. :D

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności