Skocz do zawartości

Hotele Pilne na 22/23

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z pod Galerii Centrum ul.Marszałkowska marszałkowska jadą w kierunku na Legionowo Firma prywatna Translud Prosić kierowce żeby zatrzymał się przy fort Piatek:)

Lub z DWorca wschodniego autobus 103 z przesiadką na 723 przy pl.Halera

Potem podamy dokładniej jest czas :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

i ja jeszcze pytanko dla pewności:

formularz na stronie konkursowej jest w celach statystycznych a w sprawie noclego sami sobie dzwobnimi i rezerewujemy nocleg, imprezka jest w 22 i w nocy z 22 na 23 ??

pozdrawiam

p.s. jak mi ktoś zarezeruje ten zielony pokój ze skosami to :D

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Białołęka... uuuu... Będę musiał pokonać odległość równą odcinkowi łączącemu dwa najbardziej odległe od siebie miejsca Warszawy,

Fort Piontek ? :) - kamieniem to nie dorzucę - ale z wiatrówki by doleciało (gdyby inne bloki nie zasłaniały).

Nawet się nie wczytywałem - ale to impreza otwarta ? Bo prawie w "laczkach" mogę dojść.

Z pod Galerii Centrum ul.Marszałkowska marszałkowska jadą w kierunku na Legionowo Firma prywatna Translud Prosić kierowce żeby zatrzymał się przy fort Piatek:)

Lub z DWorca wschodniego autobus 103 z przesiadką na 723 przy pl.Halera

to pomogę jeszcze - na stronie fortu jest ale ... - przystanek nazywa się "Poetów"

Inna trasa - z wschodniego - 144 jeździ - ale trochę okrężnie (dodatkowo z 10 minut w porównaniu z normalną trasą, którą jeżdżą inne autobusy - czyli ul. Modlińską) - więc można Tarchomin pozwiedzać :zeby: - ale jednym autobusem się dojedzie.

A Z zachodniego 510 - przesiadka na Konwaliowej w 511 albo 723.

Z Dw. Centralnego - najłatwiej w metro - do pl. Wilsona (kierunek Młociny) i w 511.

A jak ktoś jedzie samochodem od strony Legionowa to jak zobaczy zieloną blachę z napisem Warszawa (tak tak) ;) i droga zrobi się 3 pasmowa a "wieśnaki" zaczną przyspieszać - to znaczy że już tuż tuż ;)

Acha - acha - 609 - nocny co godzinę z Dw. Centralnego bardzo "turystycznie" bo robi prawie kółka -

Uwaga - kradną :piwo:

Nieraz "kibole" zaczepiają "niemiejscowych" - więc autobus dla "szukających wrażeń" - ale jest.

Perwersja normalnie perwersja wy tylko o SEO i SEM dwie pozycje :blink:

Jest też snooker :D na miejscu

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Dla wszystkich osób dzwoniących informuje że to nie jest impreza zamknięta i można jescze przyjechać.

Najpierw trzeba sprawdzic czy sa miejsca jeszcze w hotelu

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności