Skocz do zawartości

Uczciwe pozycjonowanie

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kolejny ironiczny (lub też sarkastyczny) temat Tomka.

zgodzę się z tym stwierdzeniem, ale myślę że najlepszym podsuwaniem tematu będzie moja opinia

"uczciwe pozycjonowanie" jest wtedy gdy klient płaci na czas :-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Założenie tego tematu miało podwojne znaczenie

a/ spawdzenie ciężaru frazy "uczciwe pozycjonowanie" w google https://www.google.pl/search?hl=pl&neww...q=&gs_rfai= gdzie widać po założeniu wątku fraza jest w top5 sama z siebie w 3 dni - wiec komentarz zbędny co do cieżkości i kosztów pozycjonowania tej frazy

b/ faktycznie zaciekawiło mnie to stwierdzenie czy coś takiego jak "uczciwe pozycjonowanie" w ogóle istnieje i przyzjane szczeże że nie znam odpowiedzi na to pytanie, być moze chodzi o uczciwe pozycjonowanie wobec google bo chyba nie wobec klienta ?

Marketing internetowy dla firm

Raczej nie ma uczciwego pozycjonowania. Może być zgodne z umową. Samo pozycjonowanie zawsze będzie nieuczciwe z regulaminem google. A korzystając z usług wyszukiwarki zgadzamy się na jej zasady. To takie moje przemyślenia.

P.S. Może it_management nam coś powie na ten temat. W końcu oferuje swoim klientom uczciwe pozycjonowanie.

My tylko pokazujemy jak algo jest niedoskonałe, my nie łamiemy regulaminu, jesteśmy takimi beta testerami, którzy testują ciągle nowo wprowadzane rozwiązania na juz działającym i wdrozonym produkcie, a że za nasza pracę płaci nam Klient, a nie twórcy algo? No cóż nikt za darmo nie będzie siedział i testował tak poawżnego projektu jakim jest G :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

uczciwe pozycjonowanie nie istnieje

Oczywiście, ze istnieje.

Uczciwe jest wtedy, gdy opłata zostanie naliczona zgodnie z warunkami umowy.

Nieuczciwe byłoby wtedy, gdyby Klient zapłacił, a zleceniobiorca nie podjąłby żadnych działań w celu świadczenia usługi.

• 2 lata później...

Wiem że ten wątek jest bardzo stary, ale jest ciekawy.

Ostatnio zaskoczyła mnie wypowiedź na blogu google:

https://googlepolska.blogspot.com/2007/08/strony-typu-presell.html

z której wynika, że:

1. Precle są "plagą" przede wszystkim w Polsce.

2. Google jest im przeciwny bo są wielotematyczne.

3. Jakby były jednotematyczne, to byłyby OK.

Co wy na to?

Dwa razy powtórzone podoba się ...
Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia

Ostatnio zaskoczyła mnie wypowiedź na blogu google:

Ostatnio Cię zaskoczyła. Przeniosłeś się do przyszłości? Mamy 2013 rok - hello!

piątek, sierpnia 31, 2007

:hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Po prostu ostatnio po kilku drobnych filtrach na stronach zapleczowych zacząłem się zagłębiać w to, co sam Google ma do powiedzenia - wcześniej się tym nie przejmowałem. Artykuł jest stary - zgadza się ale ja dopiero przeczytałem ...

Dwa razy powtórzone podoba się ...
Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności