Skocz do zawartości

Uczciwe pozycjonowanie

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

tylko nie wszyscy chcą stosować uczciwe pozycjonowanie.

Nie wszyscy chcą płacić za "uczciwe" pozycjonowanie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

cały czas pisze się o pozycjonowaniu w oparciu o frazy. A co jeśli dajmy na to jest to sklep wielobranżowy, z długim ogonem i wielość fraz jest olbrzymia, a ruch na stronie zależy od wizyt w oparciu na wyszukiwaniu wielu róźnych fraz,. Niby na co wtedy pozycjonować?

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Niby na co wtedy pozycjonować?

Wtedy optymalizować i liczyć CPC.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nigdzie Google nie mówi, że na frazy nie można. Natomiast chodzi o to, żeby frazy były w treściach, które coś wnoszą i niosą ciekawą treść dla użytkownika. Aby treści te nie były kopiowane, aby nie był to sam link bez treści oraz aby link wiązał się z treścią wypowiedzi! Google jest przeciwne treściom spamerskim, artykułom które są bez sensu itd.

Nawet ich własne linki sponsorowane Adwords wyświetlają się kontekstowo - tzn. tematycznie do wpisanego słowa kluczowego aby, jak mówią, dać użytkownikowi komfort użytkowania przeglądarki i surfowania po Internecie.

Dwa razy powtórzone podoba się ...
Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia

Nie ma czegos takiego jak "Nieuczciwe pozycjonowanie w Google" może w innych wyszukiwarkach tak ale nie w google. :D

Pozycjonowanie jest jakie jest w 99% na życzenie google, sami nas do takiego pozycjonowania namówili i namawiają codziennie więc taki termin jak pozycjonowanie według wytycznych nie istnieje i google samo mówi że to jest bzdura i nie ma czegoś takiego jak wytyczne google o czym swiadcza pozycje stron pozycjonowanych według wytycznych :D

To jak narzekamy już na Google to można jeszcze dopowiedzieć, że ich zdaniem:

1. Płatne linki z innych serwisów to grzech niewybaczelny

2. Płatne linki od Google (usługa Adwords) to jedyne słuszne działanie

Samo zakłamanie !!!

Dwa razy powtórzone podoba się ...
Polecam: angielski Szczecin, tlumaczenia

....

Ostatnio zaskoczyła mnie wypowiedź na blogu google:

https://googlepolska....pu-presell.html

......

1. Nie zwracaj uwagi na to co pisze Google.

2. Pozycjonowanie stron opiera się na manipulacji naturalnych wyników, czyli siłą rzeczy jest zawsze złe, pozyjconowanie strony poprzez optymalizacje jej treści ma sens w frazach za********e mocno niszowych typu: szczyenie owiec na hali

3. Nie istnieje coś takiego jak pozycjonowanie White Hat SEO czy Black Hat SEO to zwykłe pierdolenie o szopenie i gadka PR'owa dla klienta

Marketing internetowy dla firm

uczciwe to tylko adwords. Jestesmy uczciwi wobec Google a to najważniejsze.

Też, rzecz dyskusyjna :) szczególnie w kontekście promowania się na brandy konkurencji .

Najogólniej można podsumować, że żadna reklama nie jest uczciwa.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności